Intrigi.bg Актуално БЕЗРАБОТЕН: Николаос Цитиридис се бута за „Биг Брадър”

БЕЗРАБОТЕН: Николаос Цитиридис се бута за „Биг Брадър”

106
0

Останалият без ефир Николаос Цитиридис прави всичко възможно да поддържа интереса към себе си, като в последните дни реши да се предложи на „Биг Брадър“. Още с рекламата, тръгнала изненадващо през уикенда в социалните мрежи и ефира на Нова, която набира нови обитатели на къщата на „Биг Брадър“, интересът на зрителите удари рекорд.

Десетки вече се похвалиха, че са се записали за кастинг, за да влязат в най-известния дом през есента. Цитиридис обяви също в социарките, че и той влиза в риалити предаването, но това няма как да стане, защото там няма да има известни.

Така за първи път след 9-годишна пауза прагът на къщата ще бъде прекрачен от обикновени хора, а не от випове. Последният такъв сезон бе спечелен от Никита Джонсън. Иначе „Брадърът“ бе излъчван финално у нас през 2018 г., а победител бе синът на Иван Иванов – рапърът Уош МС.

От шоуто искат да открият образи, които са досущ като Найден и Пеньо. Или казано с други думи – хора, които не им пука, нямат скрупули и могат да направят сеир в къщата, за който да се говори с години наред. Вече дори са набелязани и няколко потенциални участници, които са известни в интернет, но не и на широката публика. Не се знае кой ще води „Брадъра“.

Обичайният заподозрян Ники Кънчев се обвърза с конкурентната телевизия – Би Ти Ви, където ще води „Стани богат“. Кънчев е свързан с почти всички издания на Големия брат. Фаворит за водещ е Димитър Рачков, който и без това е любимец на зрителите, а и на Нова тв, но нищо чудно Цитиридис да се е прицелил в мястото на Кънчев и така двамата да си разменят телевизиите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име