Intrigi.bg Крими Баща хвърли детето си от мост в Габрово

Баща хвърли детето си от мост в Габрово

568
0

Баща хвърли 5-годишното си дете от мост в Габрово и заплаши да се самоубие.

Към 6.30 часа в полицията в Габрово е получен сигнал за мъж, който се готви да скочи от мост на околовръстния път на града. Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР и Спешна помощ с готовност за бърза реакция. С усилията и на психолог от Института по психология на МВР в Плевен към 10.00 часа мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на полицията, с него работата на психолози и медици продължава, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При първоначалния оглед в местността под съоръжението е открито тяло на дете. И в момента екипи от криминалисти са на местопроизшествието и извършват допълнителни огледи. Разследването по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Габрово.

Тялото на 5-годишно момче е намерено във водите на река Янтра, под виадукта на западния околовръстен път на града, съобщи старши комисар Борислав Муеров, директор на областната дирекция на МВР в Габрово.

Според съкварталци на бащата, който живее в габровския квартал „Русевци“, той понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име