Intrigi.bg Крими Баща от Стара Загора изнасили дъщеря си, карал я да гледа филми...

Баща от Стара Загора изнасили дъщеря си, карал я да гледа филми за възрастни с него

478
0

Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе в съда обвинителен акт спрямо мъж на 41 години, за това, че от декември 2014 г. до март 2019 г., в дома си в село в облат Стара Загора, многократно, в условията на продължавано престъпление, като родител на малолетно момиче, родено през 2006 г., чрез използване на положение на надзор и употреба на сила и заплашване, е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, като блудството, съобщиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Той е предаден на съд и за това, че от декември 2018 г. до март 2019 г., четири пъти, се е съвкупил със своята дъщеря, като я е принудил към това със сила и заплашване, и деянието представлява особено тежък случай.

Бащата е предаден на съд и за това, че от 2016 г. до март 2019 г., е склонявал лице да наблюдава порнографски филми, чрез използване на положение на надзор.

Поради тази причина детето гостувало по различно време при баща си, обикновено в почивните дни. Така в горепосочените периоди той се възползвал от положението на надзор – на баща към дъщеря, и извършил блудствени действия и изнасилване, като пускал на момичето порнографски филми.

Пострадалата започнала да се страхува, не искала да се вижда с него и когато разбрала, че действията му са нередни, отказала да се среща с баща си. Той започнал да я причаква пред училище, а когато нейна позната видяла, че я дърпа, за да я качи в колата си, пострадалата споделила с нея и с майка си за деянията на обвиняемия и бил подаден сигнал в полицията.

Обвиняемият е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и се намира в затвора. Най-тежкото наказание, което законът предвижда за престъпленията, в които е обвинен, е „лишаване от свобода“ от 10 до 20 години.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име