Intrigi.bg Булевард Бащата на детето на Дебора : Запознах се с нея, след като...

Бащата на детето на Дебора : Запознах се с нея, след като си я поръчах!

15726
4

Бившият приятел на Дебора и баща на сина й – Стоян Стоянов, проговори единствено пред HotArena за отношенията им. Строителният предприемач има коренно различна версия от тази, която изпълнителката разпространява в медиите и настоява истината да излезе наяве.

Той категорично отрече обвиненията й, че не й е помагал финансово за детето. „Всичко необходимо от раждането на сина ми досега съм купувал аз – детски колички, кошчета, легла, дрехи… Отделно всеки месец съм й превеждал между 1000-1500 лв., за които имам платежни документи и мога лесно да го докажа. Едва този август спрях да й помагам, след като отправи заплахи, че ще ме съди и ще ми забрани да виждам детето“, обясни Стоянов.

Разкритията бащата на детето й прави по повод обвиненията на Дебора, че не давал „стотинка издръжка“, тормозел я и я заплашвал с убийство.

На повикване

Прелюбопитна подробност от миналото на певицата е как се запознава с бащата на детето си. „По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал услугите й, след като му я подарили и останал доволен. Писах й във Фейсбук, за да уточним тарифата“, разкрива шокиращо Стоянов.

Тогава Дебора имала сериозни финансови затруднения и дължала пари на лизинговата компания за колата си. За една нощ с нея бизнесменът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

„Оттогава я виках често в Германия. Но имаше сериозни проблеми с алкохола, неведнъж е идвала при мен дрогирана, носеше кокаина със себе си“, разказва Стоянов пред HotArena. Опитал се да й помогне, като успял да я убеди да постъпи в клиника.

Едва след като Дебора превъзмогва зависимостите си, срещите им зачестяват и тя спонтанно забременява. „Не можеше да махне бебето, тъй като имаше много предходни аборти. Лекарят я беше предупредил, че при още един може да е фатално и така решихме да задържим детето. Дори след раждането на Самуил се наложи да й премахнат единия яйчник – толкова беше зле положението“, спомня си бизнесменът.

Заради предстоящата поява на сина си Стоян се връща да живее в България. Осигурява всичко необходимо за Дебора и сина им така, че нищо да не им липсва.

За съжаление тази история няма края на „Хубава жена“ не само защото Дебора е на светлинни години от Джулия Робъртс, но и защото певицата така и не загърбила старите си навици да задоволява мъже срещу пари.

Стоянов разбира, че тя отново е започнала със сеансите и двамата се разделят окончателно.

Съд

Развръзката идва на кръщенето на малкия Самуил през август, научи HotArena. Таткото организира празника в родния си Асеновград, като поема всички разходи и дори наема няколко стаи в местния хотел, където да бъдат настанени близките на Дебора.

„Попитах я проблем ли ще е да дойда на празника заедно с новата жена до мен и тя се съгласи. Ден преди кръщенето изпрати SMS на приятелката ми с текст: Не си желана утре“, разказва Стоянов.

Тогава чашата на търпението му прелива и в деня на кръщенето се разиграва грозен скандал между двамата. Дебора го заплашва, че ще го съди за издръжка, което напълно устройва Стоян: „Тогава нека изчакаме решението на съда за сумата, която трябва да ти превеждам месечно“.

Оттогава спира да й плаща издръжка, а тя все по-често му отказва срещи с детето. Случвало се е да се уговорят да отиде у тях, за да види Самуил, а в деня на срещата не му отваря вратата и го държи отвън.

КОЙ ПРЕБИ ДЕБОРА?

И още една любопитна подробност, която бащата на детето й разкри пред HotArena. Сигурно всички си спомнят за драматичния случай, когато Дебора се появи пребита в „На кафе“ ден след излизането си от „Биг Брадър“. Певицата заяви със сълзи на очи, че тогавашното й гадже от Перник я е смазало от бой.

„Всъщност истината е, че я преби собствената й майка. Двете се напили и майка й я шамарила най-вероятно заради непристойното й поведение в шоуто. На другия ден обаче Дебора трябваше да се яви при Гала“, разказва Стоянов. Посъветвана от пиарката си, певицата казва пред цяла България, че бившият й я е пребил.

Определено Дебора трябва да се пробва и в киното, тъй като много добре изигра сценария и успя да разплаче всички зрители на Нова. За съжаление, момчето, което обвинила, имало доста проблеми с полицията…

„Не искам нищо друго, освен истината. За разлика от Дебора, аз мога да подплатя всяка една моя дума с документи“, категоричен е Стоян Стоянов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

4 КОМЕНТАРИ

  1. Абе гнусна свиня защо продължаваш да се излагаш?Това момиче е уникално глупаво и е родило дете от тъкъв гнусар като теб.Вместо да си мълчиш и да се радваш ,че има толкова глупава жена,ти я излагаш.Ти си едно гнусно измамно прасе.Помниш ли как те набих прид Виената?

  2. Този човек е толкова лъжлив , че нямам думи . Никой не може да изброи измамените от него хора в Германия издирват го отвсякъде в Германия съдят невинни хора заради него тук за пари длъжник е отвсякъде незнам как има очи и достойнство да се показва и да говори изобщо толкова е безочлив че нямам думи !!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име