Intrigi.bg Булевард Бащата на Денис Теофиков: Не сме разчитали на него да тръгне по...

Бащата на Денис Теофиков: Не сме разчитали на него да тръгне по участия, за да си платим тока

136
0

Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно на 21-годишна възраст. Той написа яростен пост в социалните мрежи срещу шофьора на сина му, който преди дни даде интервю пред журналиста Станислав Цанов. Става ясно обаче, че част от твърденията на шофьора не се приближават до истината.

“По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.

Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете.

е петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!”

Певицата Емилия почти не излиза от дома си. Чалга дивата се страхува да не се зарази с Ковид-19 малко преди да роди.

Както е известно, тя е бременна за трети път и очаква рожба от съпруга си Жорж Башур. Емилия упорито крие бременността си, която бе причина да не отиде на поклонението на Денис Теофиков, с когото бяха много близки.

“Почти не излизам от вкъщи. Със семейството ми си стоим у дома предвид Ковид ситуацията. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки млад човек не ми харесва тази ситуация- свободата ми е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине”, разкрива Емилия. Певицата очаква да роди първото си дете от Жорж Башур в края на годината. С бизнесмена тя е заедно повече от 3 години

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име