Intrigi.bg Спорт Балъков: Ако сложим Стоичков начело на БФС, няма да цепи басма на...

Балъков: Ако сложим Стоичков начело на БФС, няма да цепи басма на никой

428
0

За сериозни промени в българския футболи призова главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков. Според него, шеф на БФС трябва да бъде човек с амбиции и идеи, които да реализира.

„Ножът е опрял не до кокала, а през него направо. Докога ще чакаме? При всички положения той трябва да бъде обграден с футболни хора. Не може кадърен човек в бизнеса да оправи проблемите на българския футбол, ако няма човек до него, който да разбира футбола. Аз нямам тези виждания за президент на БФС. Ето например Ицо Стоичков. Знаем му езика. Слагаме го за президент на БФС и нека видим дали ще цепи басма на някого. Само, че той няма да дойде. Той обаче си работи в чужбина и си играе голф. Когато е имал възможност да работи, някой го е изпъдил“, заяви Балъков.

„Нашите млади футболисти не са на това ниво и да отидат да играят в Англия. Новият треньор ще отвори пътя на младите, но трудно ще направи нещо. Аз исках да променя нещо. Забраних на вратарите да ритат топката напред. Вярно, паднах от Англия, но показах, че искам да се промени нещо“, заяви Балъков. 

„С тази концепция, която беше обсъдена с Изпълкома, трябваше да променим нещата. Всичко отиде на кино заради една загуба с 0:6 от Англия. Нямаме никаква реална представа къде се намираме. Ние сме под Албания и други държави, които преди биехме със затворени очи“, добави той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име