Intrigi.bg Политика Балабанов: „Росенец“ стана пристанище на лицемерието

Балабанов: „Росенец“ стана пристанище на лицемерието

216
0

Пристанище „Росенец“ стана пристанище на лицемерието. Кой подписа концесията през 2011 г.? – Най-сериозният евроатлантик на България – Бойко Борисов. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов пред NOVA NEWS.

„Сега Борисов като част от правителството чрез негово решение и решение на ДПС ще прекратява концесията. Неговите партньори Христо Иванов и Ивайло Мирчев с една гумена лодка пътуваха към друг кей на пристанище „Росенец“ с идеята да преустановят корупционен модел. Днес могат пак да се качат на същата лодка – там ще ги чакат с баклава и с джезве“, добави Балабанов.

Според него инициативата за разваляне на концесията за пристанище „Росенец“ е демонстрация на политическо лицемерие, която няма значение от гласовете на ИТН. Той обясни, че неговата политическа група ще подкрепят тази политическа инициатива.

По думите на Балабанов целта на конституционните промени е депутатът от ДПС Делян Пеевски да бъде признат от обществото като силен конституционен юрист с много опит. „Заедно с неговата благословия ДБ най-после да извърви тези стъпки“, допълни Балабанов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име