Intrigi.bg Политика Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори...

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

568
0

А коментарът е на журналиста от Биволъ Атанас Чобанов. Ето какво пише разследващият журналист :

„Качвам тук това, което имаме като запис на Борисов от 24 април 2019, за да не ходите по разни гнусни сайтове да го слушате. Пратен е днес от анонимен източник през анонимизиращ имейл до няколко редакции. Прилагам и скрийншот с метаданните на записа.


В записа премиерът-слънце обяснява на правителствен или партиен кадър как да се представи гаф на Караянчева, как ще смачка Еврохолд, как ще громи Елена Йончева с къщите за гости и как обяснява на колеги от Бавария, Унгария и Полша колко е прост и не знае английски, затова не бил разбрал, но в крайна сметка го е вкарАл на едни чужденци-премиери:

– Записвано е с външно устройство в кабинета му или в къщата му. Няма следи от маркери за СРС.

– Записът може да се датира от 24 април 2019 г. Тогава Караянчева говори за арменския геноцид, КФН влезе в Еврохолд, а на следващия ден повдигнаха обвинение на Александър Манолев за къщите за гости, точно както го описва Буда.

– Според метаданните във файла е направен презапис на устройство с програмата VoiceMemos на iPhone с последната версия на iOS. Презаписът е от 06.06.2020 19:31

– На телефона, с който е правен записът, има и още записи: Next Track ID 2″

Атанас Чобанов

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име