Intrigi.bg Политика Асен Василев смени тона – тропа по трибуната и се скара на...

Асен Василев смени тона – тропа по трибуната и се скара на депутатите от ДПС: Най-богатите хора в държавата са от вашата партия

262
0

„32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на държавата са там, където са избирателите на ДПС, но едни от най-богатите хора в държавата са членове на ДПС. Ние не се борим и не проповядваме срещу хората, които гласуват за вас, ние се борим срещу хората, чиито банкови сметки вие пълните и срещу диалога, който вие искате, за да се краде безпардонно и безцеремонно. Това няма да продължи, ние в такъв диалог няма да влезем с никой!“. Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев от парламентарната трибуна по време на разпаления дебат по исканата оставка на председателя на 47 Народно събрание Никола Минчев, предаде БГНЕС. 

„Вие говорите с надеждата, че ние сме нещо временно, което ще отмине. Ето ви още една новина, няма да отмине! Това е началото, което българското общество поиска ще иска по площадите всеки ден. Ще си отвоюваме държавата“, заяви Василев, който присъства в пленарна зала днес, заедно с министър-председателя и половината кабинет.

„Толкова е дълбока кризата, че вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане”, г-н Карадайъ, за да ни свалите от власт“, каза още вицепремиерът. „Толкова е дълбока кризата за хората, които си стоят в сараите и се опитват да управляват държавата“, обърна се още вицепремиерът към лидера на ДПС, който излезе на трибуната и взе думата без процедура по начина на водене, подчерта Асен Василев.

Изказването на Асен Василев, който повиши тон и тропа на парламентарната трибуна, провокира бурни възгласи от едната страна на залата и аплодисменти – от другата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име