Intrigi.bg Булевард Артисти и певици се обединиха: Искаме военен за премиер!

Артисти и певици се обединиха: Искаме военен за премиер!

213
0

Актьори и певици се обединиха около мнението, че военен кадър требва да е служебен пpeмиер. Както е известно, днес президентът ще назначи с указ новото правителство.

Фаворит №1 за управник на страната ни до следващите избори е бившият генерал Стефан Янев, който е президентски секретар. „Най-добре да е военен“, човек каза певицата Кали, която е една от малкото изпълнителки, вълнуващи се от политика.

„Това е чудесна алтернатива. Да ни стегне за два месеца, колкото му е мандатът. С военен кадър начело ще има строги и ясни правила. Ще се вкара някаква дисциплина. иначе много ми се иска да е някой млад човек. С добра образование в чужбина. Но за периода от време, който има, е по-удачно да е някой генерал и човек от армията“, добави още изпълнителката на вечния хит „4-4-2“. На същото мнение е и актьорът Китодар.

Според Кито страната ни има нужда от човек, който е преминал през казармата, пише „България Днес“. Актьорът добавя, че никога не би влязъл в парламента, дори да го молят на колене. „Никога не съм се интересувал от политика. Ако служебният премиер е военен, поне ще ни държи изкъсо. Щом е бил в казармата, значи ще е строг, но справедлив“, сподели пред вестника Китодар.

Певецът Васко Кръпката изобщо не се вълнува от избора на президента Румен Радев. Фронтменът на „Подуяне блус бенд“ няма претенции, нито се интересува кой ще е служебен премиер.

„Нямам вяра на Румен Радев“, изригна Кръпката пред „България Днес“. И допълни, че винаги е в опозиция.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име