Intrigi.bg Крими Арест за двамата, гаврили се и убили 53-годишна жена в Харманли

Арест за двамата, гаврили се и убили 53-годишна жена в Харманли

385
1

Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонеие „задържане под стража“ спрямо двама младежи, предпологаеми извършители на блудство и убийство, извършени по особено жесток и мъчителен начин за намиращата се в безпомощно състояние тяхна жертва.

Асен Ангелов /21 г./ и Андрей Демирев /18 г./ бяха изправени пред съда за определяне на процесуална принуда за смъртта на Валентина Христозова /53 г./. Голото тяло на жертвата бе намерено в празен парцел до стадиона в Харманли на 16 март.

По досъдебното производство са били събрани много доказателства. Извършени са били огледи и изземане. И предполагаемите извършители, и жертвата са били употребили значителни количества алкохол. Смъртта е била причинена от множество удари, каза съдията по делото Филип Филипов.

Заради обстоятелства, свързани със сексуални посегателства и гаври по твърденията на държавното обвинение, делото се гледа при закрити врати.

Мотивите за решението бяха, че обвиняемите могат да се укрият, както и са го направили преди да бъдат задържани по разследването.

Определението на съда може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Във който и эатвор да вляэат ще ги убият ТИМ има връэки на всякъде.Циганина эаслужава само и единствено смърт.Кой ще върне леля ми,само да раэбера адреситв им ще им превърнем родите във кайма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име