Intrigi.bg Крими Арестуваха пак Венци Боксьора, тормозил хората в Световрачене

Арестуваха пак Венци Боксьора, тормозил хората в Световрачене

475
0

Мъжът, който тормози хората в Световрачене – Венцислав Дамянов бе задържан при среднощна специализирана акция. Срещу него има подадени много сигнали за извършени побои и закани за убийство. Той е бил пуснат от ареста, въпреки че местните се страхуват за здравето и живота си, предава Bulgaria ON AIR.

По-късно при среднощна акция той е бил отново задържан.

Венцислав Дамянов е бил без електронна гривна, разпоредено е районният инспектор да извършва проверки на мъжа на всеки час, същевременно е подготвено и искане за поставянето на съответната гривна. Само за периода 2006 – 2018 г. той е задържан 9 пъти във Второ РУ.

Дамянов е многократно осъждан. С 8 присъди е за изнудване, побой, кражби и разпространение на наркотици за периода 2005-2019 г.

Привличан е в качеството на обвиняем по 15 досъдебни производства, образувани в периода 2004-2018 г. за: телесни повреди; закана с убийство; придобиване/държане на боеприпаси; грабеж; изнудване; хулиганство; образуване/ръководене на организирана престъпна група; подкуп на длъжностно лице; престъпления с наркотици; управление на МПС с отнета шофьорска книжка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име