Intrigi.bg Крими Арестуваха един от най-жестоките бандити в България

Арестуваха един от най-жестоките бандити в България

935
0

Арестуваха един от най-опасните крадци в страната Антони Гарванов – Гаргата, съобщи Блиц. Той се укриваше след влязла в сила присъда. Задържан е в София при акция на полицията.

Гаргата е един от най-маститите автоджамбази. Той е съден и за притежание и разпространения на наркотици, както и за други престъпления. От МВР потвърдиха новината, като изпратиха официална информация:

38-годишен от Велинград, с влязла в сила на 16 януари 2019 г. присъда на Софийския районен съд, е установен и задържан при операция на криминалисти от сектор „Престъпления против собствеността“ в ГДНП в центъра на София.

Мъжът е приведен за изтърпяване на наказанието си в затвора в Пазарджик. Присъдата му е ефективна и след неявяване за изтърпяването ѝ, той бил обявен за общодържавно издирване.

Мъжът е с множество криминалистични регистрации, основно за противозаконни отнемания на моторни превозни средства. Известен е на органите на реда и в Кралство Испания, където е изтърпял ефективно наказание за противозаконно отнемане на автомобил.

Гаргата задига предимно джипове Рейндж Роувър. Той развива криминалния си бизнес и в Испания където също има заведено дело срещу него.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име