Intrigi.bg Булевард Аня Пенчева: Имах покана за министър на културата

Аня Пенчева: Имах покана за министър на културата

443
0

Аня Пенчева приема пандемията от коронавирус като повод хората да се концентрират върху простичките неща, „независимо къде живееш, млад ли си, стар ли си, беден ли си, богат ли си“.
„Когато нещо ти разпръсне живота, си даваш сметка, че най-важното е да си здрав и да има с кого да се смееш. Когато човек е болен, мечтае само да оздравее. Когато е здрав – има и други мечти“, сподели актрисата пред Би Ти Ви.

Аня Пенчева не е типичната баба, макар вече да има трима внуци. „Децата ми пораснаха – имат си вече свои деца. Щастлива съм, че съм ги възпитала да бъдат отговорни. Внуците ми са прекрасни – Александър, Борис и Илиян – все мъжка компания“, каза за настоящото си амплоа тя. Когато пораснат, си ги представя благородни и честни, да умеят да благодарят и да се извиняват. Пожелава си внуците ѝ да са мъжкари, като уточнява, че мъжествеността не се измерва в сантиметри.
Пенчева признава, че обича природата и заедно със съпруга си всеки ден ходи на Витоша. „Там е моето място. Обичам природата и се радвам, като виждам много хора там. Това ми говори, че не сме загубили човешкото.“ – емоционално разказва звездата.

Последният път, когато е плакала, било на концерт на Лили Иванова. „Имах чувството, че ще е страшно невъзпитано, ако седна. Исках в поклон да стоя пред тази велика жена“ – разказа за изживяването си тя.

Аня Пенчева коментира и случая с ваксинираните народни представители от „Възраждане“, които са срещу зелените сертификати. „Основно качество, което трябва да имаш, за да си в политиката, е морал“ – категорична е актрисата.
Самата тя споделя, че също е имала предложения за кариера в политиката: „Получавала съм предложение да бъда депутат, служебен министър на културата, културен аташе в чужбина и вицепрезидент“, разкри тя.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име