Intrigi.bg Актуално Антон Хекимян се просълзи на раздяла със зрителите: Сърцето ми ще изхвръкне

Антон Хекимян се просълзи на раздяла със зрителите: Сърцето ми ще изхвръкне

281
0

Емоционално завърши последното предаване на „Тази сутрин“ по bTV с водещ Антон Хекимян. Лицето на сутришния блок на телевизията вече няма да води, а ще изпълнява длъжността директор на „Новини, актуални предавания и спорт“.

„Сърцето ми ще изхвръкне“, призна водещият на „Тази сутрин“ в продължение на 7 години, който подчерта, че трябва към кариерата му в предаването да се прибавят още 10 от началото, когато е бил стажант репортер. „Където и да отидеш, отиди със сърцето си. Оставам тук с цялото си сърце!“, каза на прощаване със зрителите той.

Хекимян получи от гостите си различни подаръци – „Златен бутон“ от „България търси талант“, колаж от екипа на сериала „Съни бийч“, статуетка във формата на камера от водещите на „Преди обед“ Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Най-емоционално беше прощаването в ефир с продуцента на предаването Петър Томов, който връчи на Антон Хекимян икона на Св. Иван Рилски. Томов каза на водещия, че още като стажант репортер е носил „маршалски жезъл в раницата си“ и така е достигнал до високия пост, който вече заема. Хекимян не издържа и се просълзи при тези думи. „Петър Томов е не само мъдреца на „Тази сутрин“, а на цялата bTV”, каза новият шеф на новините на телевизията.

Хекимян допълни, че все пак ще има и нови срещи със зрителите, при това още при предстоящите парламентарни избори.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име