Intrigi.bg Булевард Антон Радичев остава на улицата заради зет си Богомил Грозев

Антон Радичев остава на улицата заради зет си Богомил Грозев

1390
0

Въпреки че Богомил Грозев и бившата му жена Кристина уж се разделят цивилизовано, между тях тлеело сериозно напрежение, свързано с издръжката на децата й и ипотечния кредит, с който журналистът на Нова прецака тъста си Антон Радичев.

Голямата драма на Кристина не била издръжката на децата, а огромният ипотечен кредит, който навремето водещият я навил да изтеглят, но ипотекирайки апартамента на нейния татко. Идеята била с парите да се построи голяма семейна къща в Бояна, където всички да живеят задружно. Но малко след като банката изплатила парите, той й бил шута и пристанал на друга жена.Радичев постоянно живеел на тръни, че може да остане на улицата, ако банката има право да поиска кредитът да бъде погасен отведнъж чрез придобиване на апартамента. Според слуховете кредитът възлизал на колосалните 100 000 евро, пише „Ретро“.

Разводът обаче вече задължавал Грозев да вземе кредита на свое име, но дори и това не успокоило Радичев, който изказва едновременно съмнения и надежди за апартамента си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име