Intrigi.bg интриги Ани Цолова във война с Мариана Векилска

Ани Цолова във война с Мариана Векилска

565
0

Нова война назрява между двете бивши колежки и приятелки – Ани Цолова и Мариана Векилска. След като преди месец последната обяви, че вече е самоосигуряваща се, и призна, че е напуснала апетитния пост в Брюксел, заради който прекъсна тв кариерата си, сега Мариана нанесла удар под кръста на Цолова, като изкопирала бизнеса ѝ.

От няколко седмици насам бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ се хвали, че вече е журналист на свободна практика, както и треньор по публична реч. Плановете на Векилска били, след като животът в България се върне към нормалния си ритъм, тя да започне да организира и изнася семинари на начинаещите в журналистиката, въвеждайки ги в тайните на телевизията и тънкостите в говоренето пред публика.

Именно с това в последните близо 3 години се прехранва и Ани, от която бившата ѝ колежка всъщност решила да заимства идеята. Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала никак доволна от чутото. И без това трудно успявала да привлича участници за семинарите си, а сега конкурентката ѝ щяла да отнеме част от нейните клиенти. Още когато бившата екранна партньорка на Виктор Николаев се захвана с това начинание, мнозина нейни колеги бяха скептични и смятаха, че едва ли ще може да изхранва семейството си с подобен тип работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите си Цолова прибирала по 300 лева и в крайна сметка си докарвала добри пари.

Всъщност конфликтът между Векилска и Цолова датира отпpeди повече от 10 гoдини. Toгaвa Aни зaмecти Mapиaнa в „Taзи cyтpин“, тъй ĸaтo втopaтa излeзe в oтпycĸ пo мaйчинcтвo. Тогавашните шефове на Би Ти Ви oбaчe ocтaнaxa мнoгo дoвoлни oт Aни Цoлoвa, зapaди ĸoeтo я ocтaвиxa зa пocтoяннo дo Hиĸoлaй Бapeĸoв. Toвa пpaти Mapиaнa Beĸилcĸa в нoвинapcĸaтa eмиcия, пpи тoвa нe цeнтpaлнaтa, a oбeднaтa, докато Цолова не спря да трупа слава и да дърпа професионално напред.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име