Intrigi.bg Булевард Ани Салич стана абсолвентка на 50

Ани Салич стана абсолвентка на 50

382
0

50-годишната новинарка Ани Салич най-после е магистър. Преди броени дни тв звездата взе дипломата си по сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военната академия „Г. С. Раковски“. Любопитна подробност е, че официалната церемония по връчването на дипломите на новия випуск абсолвенти беше открита лично от президента Румен Радев, който държа реч пред препълнената зала.

От сцената той заяви, че „националната сигурност е в основата на всяка просперираща държава и тя не е отговорност само на хората с пагони, а на цялото общество“. „Убеден съм, че напълно осъзнавате огромните предизвикателства по пътя пред вас, и то в динамиката на геополитическите процеси и комплексните заплахи и рискове пред сигурността. В тази обстановка отстояването на националните и съюзните интереси е все по-трудна и отговорна задача“, завърши речта си държавният глава.

Все пак той не успя да връчи кетапа на Ани лично, но изгледа церемонията до самия ѝ край. Новинарката бе спазила изцяло протокола и се бе облякла в черна тога със златисти мотиви – характерна за вуза. Запознати разкриват, че Салич е сред отличниците на випуска, а дипломната си работа защитила още в разгара на лятото. Тогава самата тя се похвали, че е изключително интересно да учиш на тази възраст и е едно от предизвикателствата в живота ѝ, което ѝ е донесло голямо удовлетворение. Веднага след церемонията тя почерпила за новата диплома както близките си, така и колегите си в Нова телевизия. Още когато научили, че журналистката учи за антитерорист, те заподозрели, че вероятно е решила да смени драстично професионалната си посока и може би ще се оглежда за нова работа. За момента обаче Салич нямала подобни намерения. 

Припомняме, че водещата на новините е завършилаанглийска езикова гимназия в родния си Благоевград, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София. Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и дори е продавала лекарства.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име