Intrigi.bg Крими Анита Мейзер изчезна

Анита Мейзер изчезна

649
0

Скандалната носителка на приза „Мисис България“ Анита Мейзер е изчезнала вдън земя три месеца след като излезе от Сливенския затвор, където лежа 2 години за убийството на мъжа си Николай Димов. От семейството на загиналия при SEX експеримент културист се ожалиха, че не могат да открият убийцата му, за да си приберат кръвнината от 100 000 лева.

Опасенията на свекърата на Анита Мейзер – Петранка, са че мургавата силиконка се разделя ударно с недвижими имоти и имущество, за да си спести плащането на кръвнината от 100 000 лева. По петите на Анита Мейзер е пуснат частен съдебен изпълнител, който обаче също не може да открие 54-годишната доскорошна затворничка. Същевременно Мейзер е съумяла да прехвъли три от имотите си във Варна на своята дъщеря и по документи

притежава единствено гараж

в престижна кооперация на улица „Първа“ в местността „Траката“, както и американски джип „Линкълн“, произведен през 2013 г. Общата стойност на имуществото, водещо се на нейно име, трудно би надхвърлила 40 000 лева. 
Опитите на частния съдебен изпълнител да наложи запор върху гаража и джипа засега удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, макар тя да е декларирала, че живее под наем в квартал „Виница“. От джипа на силиконката също няма никаква следа, според мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части. Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали жалба срещу Анита Мейзер в съда с настояване за принудително отнемане на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последствия. Според адвокатът на скандалната миска, Мейзер не е в състояние да плати 

100-те хиляди лева кръвнина. 

Тя щяла да се издължи когато спечелела дело срещу България в Страсбург. Мейзер се кани да съди държавата за 200 000 лева обезщетение, тъй като прекарала повече време в следствения арест от предвиденото в закона. Освен това била несправедливо обвинена, че предложила подкуп на полицай. 
Случаят „Анита Мейзер“ – криминална сага с еротичен дъх, стартира на 14 август 2016 г. Тогава мургавата дама с рождено име Айше звъни на телефон 112 в 3,20 след полунощ и съобщава, че е открила мъртъв мъжа си Николай Димов. След като разследващия полицай Веселин Радев изразява съмнения във версията на Анита, тя 

на 3 пъти опитва да го подкупи.

Първо му предлага 10 000 лева, после 20 000 евро, а накрая – 30 000 евро. След третата оферта за рушвет, белезниците са поставени и тя е отведена в полицията. Там Мейзер сменя още два пъти версиите си, като накрая твърди, че Николай е загинал при секс експеримент. Трябвало да бъде заснето видео с уменията му, което да му послужи за намирането му на работа като културист в Америка. 
Роднините на загиналия мъж обаче и до днес твърдят, че той е бил вързан с опашки отзад, като е лежал по корем на масажната маса и следователно е нямало как да прави каквито и да е било експерименти, ако иска да бъде записан на видео. Според тях Анита Мейзер тайно е пуснала убийците в жилището, които са ударили Николай в тила и след това са го удушили, докато той е бил завързан на масажната маса, 

симулирайки секс инцидент. 

Тези съмнения се подхранват и от счупения нос на Николай – той е бил притискан с груба сила, докато загуби съзнание и издъхне. Въпреки това съдът прие, че силиконовата сексбомба наистина е убила при злополука своя съпруг и през 2017 г. тя получи 3 години затвор. Още тогава мнозина възроптаха, че само за опита си да подкупи разследващия полицай, Анита Мейзер трябва да бъде осъдена на 4 години затвор, както е според Наказателния кодекс. 
В началото на февруари 2019 г. Върховния касационен съд още повече облекчи положението на ромката с рождено име Айше Желязкова, намалявайки присъдата й от 3 на 2 години. И за да бъде цинизмът пълен – Анита Мейзер прекара повече от 4 месеца в болница и под домашен арест, които й се водеха като излежани в затвора, заради…интимни болести. Миналата есен тя напусна пандиза в Сливен, за да лекува вагинална инфекция, а този април присъдата й изтече и тя излезе от пандиза. Оттогава Анита Мейзер се укрива умело от частни съдебни изпълнители, тъй като няма никакво намерение да плати кръвнината от 100 000 лева на майката на убития Николай. Близките на културисга се опасяват, че Мейзер може да изчезне завинаги от България, връщайки се отново в Америка, пише „Уикенд“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име