Intrigi.bg Политика Андрей Райчев: Радев изглеждаше свален. Обяви война и победи. БСП е в...

Андрей Райчев: Радев изглеждаше свален. Обяви война и победи. БСП е в предсмъртно състояние

164
0

Президентът Румен Радев изглеждаше свален. Той обяви война и победи. БСП е в предсмъртно състояние. Това каза по БНТ социологът Андрей Райчев. Ето какво обясни:

Лявото винаги е било на страната на труда и на мнозинството. сега лявото се движи за маргиналното. Това е гинатска разлика. 


Главното са мигрантите, джендър историите.  Не, че е лошо, но това не е онова, което има решаващо присъствие в света. Лявото в България увяхва. 


Радев не може да не бъде различен. Това са пет години, които са финални. Всеки политик е заплашен, ако направи някоя глупост. При Радев не е така.  Каквото и да прави, той ще е президент пет години. Това е особен период. Той премина през тежки периоди.  Обяви война, изглеждаше обречен. Бяха го приготвили.  И когато прокуратурата си позволи да го шамароса, той изглеждаше свален. Той обяви война. И победи. Това правителство е благодарение на неговите усилия. Той за първи път ще бъде пак свободен. 


Конфликтът премиер-президент е неизбежен. Никой в тази четворна коалиция не иска избори.  Партиите са изтощени от избори. годината беше адова за партиите и хората. Всеки път конфликти€ Ако някоя партия предложи избори, ще се хлопне вратата€ Всички а изтощени. Със сигурност са застрашени, докато Корнелия нинова не бъде преизбрана за лидер на БСП. колко време може да трае консенсуса. Въпросът е кого ще махаме. ГЕРБ наливат единство – това е елементарна грешка.  Пасивното им поведение би довело по-бързо до противоречие. Радев има пет години, а коалицията – година и половина.


Звездата на президента е 58 рейтинг и мнозинство на изборите. БСП не можа да вземе 500 000 гласа, после 400 000 гласа. БСП е в страшна криза. Тази партия е в предсмъртно състояние. Тръгването към смъртта зависи от гласоподавателите на партията. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име