Intrigi.bg Политика Ангел Джамбазки: Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан пред две...

Ангел Джамбазки: Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан пред две турски знамена?

415
0

„Какво прави Борисов при Ердоган?“ Това попита зам.-председателят на ВМРО и водач на листите на „Българските патриоти“ в Благоевград и Варна в позиция, публикувана в профила му във Фейсбук.

„Моят добър приятел и верен брат Бойко. Така Реджеп Ердоган нарича доскорошния премиер Борисов, докато говорят за миграционната политика. Борисов отваря ръце за прегръдка, но Ердоган просто му посочва къде да застане. Накрая се поздравяват с лакти на фона на обещание, че българските мюсюлмани са мост между България и Турция. Сякаш мюсюлманите у нас са някакво дялово участие на Анкара у нас.  Това се вижда на кадри, разпространени от самия Борисов – явно от днешна среща в резиденцията на турския президент. Питането е какво точно търси Борисов от Ердоган в този момент. Вече е изключително смущаващо да се наблюдава как половината български политици ходят в американското посолство, а ГЕРБ и ДПС направо отиват при Ердоган. През това време се появяват и едни, които развяват белите си знамена пред Москва“, заявява Джамбазки.

„Това ли ще е вече българската политика: разделена между три столици? А през това време у нас олиото и картофите са поскъпнали с близо една трета, газът – с 10%, парното – 16% и т.н. Но никой не обръща внимание как ръководената от демократите КЕВР проспива поредното поскъпване на живота. През това време ЦИК вдига рамене и признава, че в Турция машинно гласуване я има, я не. За да не се затормозява ДПС допълнително и за да му е по-лесно да се възползва от четворно повече секции, които „партиите на протеста“ му осигуриха. През това време се прекрояват намеренията ни за Македония и се говори за бързо влизане в еврозоната – без много замисляне, без парламент и без народът да иска каквото и да било от това. В България вече явно има едно-единствено – независимо политическо пространство: „Българските патриоти„. Въпросът вече е: България или чуждите столици. Ние, българите, трябва да преценим на коя страна заставаме. На страната на собствения суверенитет, чест и достойнство. Или на страната на срама“, се казва още в позицията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име