Intrigi.bg Мистерии Алекс Сърчаджиева неутешима след първото си представление

Алекс Сърчаджиева неутешима след първото си представление

1357
0

Алекс Сърчаджиева за пореден път доказва какъв силен боец е. Младата актриса, която загуби съпруга си Иван Ласкин преди броени дни, отново се качи на сцената в театъра и игра в постановката „Терапевти” като абсолютен професионалист. И успя да победи себе си, като не допусна огромната болка да я прекърши.

Пред пълен салон актрисата изигра може би най-трудното представление в живота си, защото трябваше да се мобилизира в момент, когато със сигурност в душата й е пълен мрак. Александра не само, че не си позволи да покаже болката си, но след края на постановката излезе цели три пъти на бис, изправяйки на крака многобройната публика в салона. Хората я аплодираха дълго и бурно, крещейки с пълни гърла името й, за да я окуражат и да й покажат, че не е сама и трябва да се върне бързо към живота. Минути след като се прибира в гримьорната си, Алекс избухва в силен плач, споделя близка нейна колежка. „Тя го направи заради Иван! Покажа какво мъжко момиче е, каквото винаги е била!“, добавя още тя.

Повечето от зрителите в препълнения салон пък, дори споделили на глас, че в момент като този духът на любимия на Александра – Иван, със сигурност бди отгоре. И й помага повече отвсякога. 

Показателен за силния дух на Сърчаджиева е и факта, че тя репетира всички постановки, в които участва, не е отменила нито едно от представленията. Няма никакво намерение и да излиза в отпуск. Дисциплина, която със сигурност е научила от своята майка – актрисата Пепа Николова. Поразително е също, че житейските съдби на майка и дъщеря толкова много си приличат. 

Пред най-близките си колеги и приятели Алекс е признала, че сцената и театъра са единствения начин да се справи някак с поредния тежък удар в живота си. А и е длъжна – не само заради себе си, но и заради дъщеричката си София.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име