Intrigi.bg Актуално Алекс Сърчаджиева бяга от сватбата си

Алекс Сърчаджиева бяга от сватбата си

100
0

На 1 юни на сцената на театър „Сълза и смях“ премиерно ще бъде представена новата дългоочаквана постановка “Ако извикаш нощем с всичка сила“. В нея ще видим две от най-популярните имена на театралната сцена у нас – Александра Сърчаджиева и Петър Антонов, които се събират за втори път след успешния си тандем в „На живо“.

Постановката, чиято премиера беше предвидена за април, но в последствие отложена, е по текст на Яна Борисова и под режисурата на Димитър Коцев-Шошо. Музиката е на Милен Кукошаров, сценографията и костюмите – на Елис Вели.

„Ако извикаш нощем с всичка сила“ е смешна и вълнуваща романтична комедия, която ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада  жена, която току-що е избягала от сватбата си. Как се говори за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма позволени или забранени теми, особено когато нещата са излезли извън твоя контрол.

Много отдавна всички чакаме някой, който да разкаже на глас откровено и без задръжки истината за всичко онова, което преживяваме, когато сме влюбени несподелено, издават от екипа на продукцията.

Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните театрални и сценични спектакли, сред които: „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“ с участието най-големите български актьори, включително Цветана Манева, която работи ексклузивно и само с тях.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име