Intrigi.bg Булевард Алекс Богданска пусна горещ кадър по бански! Снимката отврати всички

Алекс Богданска пусна горещ кадър по бански! Снимката отврати всички

75
0

Алекс Богданска опита да разгорещи феновете си със секси снимка по бански от далечен Тайланд. На кадъра моделката позира заедно с друг полугол мъж, върху когото еротично е полегнала.

Вместо да я поздравят за перфектното тяло обаче, една част от последователите я нападнаха заради твърде разголената провокация. У други пък Алекс предизвика по-скоро отвращение, отколкото възбуда, заради тоталната липса на хигиена.

В действителност при по-обстоен преглед на снимката, можем да забележим доста нелицеприятни подробности. Плажната кърпа, върху която Алекс е полегнала заедно с мистериозния мъж, е мръсна и с видими петна. Неприятно впечатление правят и космите по нея, сякаш някой току-що я е ползвал във фризьорския салон.

Трети пък обърнаха специално внимание на бюста на Богданска, сравнявайки го с този на Ивка Бейбе. „Едната сочи на изток, другата – на запад!? Уж имаш силикон, а си по-равна от плоския данък“, гъбаркат я в мрежата.

Факт е, че Алекс си сложи импланти преди повече от 7 години и ако оттогава не е правила корекции по тях, формата се променя и изкривява. Колкото до космите по кърпата – съдейки по гладко избръснатото тяло на метросексуалния тип под Алекс, по-вероятно е остатъците да са нейни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име