Intrigi.bg Куриози Албена Вулева се казва Бейза, след като Аллах я повикал! Прибира по...

Албена Вулева се казва Бейза, след като Аллах я повикал! Прибира по 400 лева за магия

1155
0

Бившата тв водеща Албена Вулева смени не само религията си, но и името си.Устатата дама вече се казва Бейза, което в превод означава „веща в занаята”. „Това е новото ми име. Така ще се казва и официалната ми фейсбук страници”, заяви риалити звездата. 

Че Албена е приела ислямската религия, издаде майка й Людмила Захажаева в шоуто „Биг Брадър: Мост Уонтед”. Един ден, докато била на екскурзия в Турция като обикновен турист, Вулева усетила силно привличане към местна джамия и сякаш невидима сила я притеглила да влезе вътре. В сградата за мюсюлманска молитва тя се почувствала омиротворена. Твърди, че джамиите й носят покой и вдъхновение, затова ги е превърнала в тема на някои от творенията си. 

„Хората се променят, нормално е и аз да се променям. Аллах ме повика, чух гласа му! Случи се, докато бях в Истанбул на почивка. Въобще не съм очаквала, че тази енергия ще ме порази така силно. Минавах покрай една джамия и чух призива за молитва. Тогава сякаш някаква магична сила ме привлече да вляза вътре. Бях като омагьосана, запленена. Това беше моментът, в който реших, че не искам повече да бъде християнка”, раказвала е Албена. Тя отрича слуховете, че изборът й е повлиян от тайнствен любовник с арабски произход. „Не бих направила компромис със себе си заради мъж! Да приема исляма беше мое лично решение”, категорична е авторката на култовото предаване „Сигнално жълто”. 

Освен с острия си език, Вулева успява да шокира и с облеклото си. Тя смени целия си гаредероб и вече се облича само с типични за религията дрехи, слага забрадки и крие косите си. Албена изучава усилено Корана и агитира почитателите си също да се запознаят с него, ако имат желание. Риалити звездата вече не поглежда свинско месо и не празнува Коледа, а цялата суматоха покрай празниците изобщо не й липсва. Приятелският кръг на устатата дама е силно стеснен, а хората, на които се доверява, се броят на пръстите на едната ръка. 
Покрай новата си религия Албена се увлякла и по магиите. Тя провела обучение при известен ходжа, който я въвел в дебрите на невидимите сили. Макар че прави предимно бяла магия за любов и благоденствие, понякога Вулева опира и до тъмните практики. Тях обаче използва само в краен случай по молба на много близки хора. За един сеанс бившата водеща прибира между 350 и 400 лева – тарифата си вдигнала след тазгодишното участие в шоуто „Биг Брадър”. За изготвяне на амулет взима между 50 и 100 лева в зависимост модела и целите, които поръчителят желае да постигне. 

Откакто не е на телевизионен екран, Албена се занимава с изработка на специални бижута, а личната си дизайнерска линия е нарекла „Хаял”. Освен че майстори усърдно, щерката на Людмила Захажаева рисува и картини. Неотдавна тя завършила първата си творба с маслени бои, която озаглави „Джамията”.  Вулева твърди, че се е посветила на занаята и личният й живот в момента е на заден план. Звездата имаше 10-годишна връзка с фитнес треньора Недик Недев, но тя остана в миналото. „Никой мъж не е оставил дълбок отпечатък в живота ми. С Недик отдавна сме разделени и не поддържаме контакт”, сподели неотдавна Албена в интервю за „Уикенд”. 

Отлично осведомени източници издават, че майката й Людмила Захажаева стои в основата на раздялата с Недик. Ексцентричната рускиня открай време недолюбвала треньора и била много щастлива от факта, че той се е  махнал от живота на щерка й. Захажаева отдавна обяснавала на Албена, че трябва да разкара Недев и да си намери друг. „Ти заслужаваш нещо по-добро! Красива и интелигентна жена като теб може да има всеки, а ти си се хванала с този гол охлюв!”, нареждала Людмила. До нея достигнала мълвата, че инструкторът има слаби ангели и редовно кръшка на дъщеря й. Точно заради това никога не го одобрила за зет и накрая постигнала своето – прогонила го завинаги със злостни коментари и целенасочени словесни нападки. 

Според запознати Албена все още няма нов мъж, макар че слуховете я свързват с богат турчин. Бившата тв водеща често пътува до Истанбул и с това породи различни клюки по свой адрес, ала истината е, че любовният й живот е в застой. Тя споделя, че все още чака онзи специален човек, който ще разтупти сърцето й.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име