Intrigi.bg Свят Актьор от „Кръстникът“ и любовник на Мерилин Монро твърди, че е била...

Актьор от „Кръстникът“ и любовник на Мерилин Монро твърди, че е била убита

825
0

Актьорът Джани Русо, участвал в знаменития филм „Кръстникът“, заявява, че е имал връзка с иконата на Холивуд Мерилин Монро, когато той е бил само на 16 години и знае как наистина тя е умряла. Русо, който играе Карло Рици във филма за мафията, казва, че Монро не е умряла от свръхдоза с барбитурати, както обявява аутопсията. 

Той твърди, че тя е била убита. 

75-годишният артист казва, че Мерилин Монро е била убита от Робърт Кенеди, който е организирал смъртта й, защото не е искал неговите и тези на Джон Кенеди отношения със звездата да станат публични. 

„Трябва да е Боби. Никой друг не би я убил. Мафията не би го направила. Те я харесваха. Тя беше парти момиче. Дайте й няколко хапчета, няколко питиета и тя ще го направи с всички – казва Русо пред „Ню Йорк Пост“. 

Русо твърди, че е имал любовна афера с Монро в продължение на години, започвайки от 16-годишна възраст, когато актрисата е на 33 години. Говорейки за връзката си, той казва: „Мерилин беше най-добрата любовница. 

Тя просто искаше да те зарадва“. Кадър с актьора от филма „Кръстникът“ Той дори има снимка с нея само три дни преди смъртта й на 5 август 1962 година. На снимката той гледа звездата, която носи шал на главата си и слънчеви очила. Двамата се намират в курорт на границата между Калифорния и Невада. Русо казва, че смъртта й последвала скоро след тази тяхна среща, защото мафията била по петите им. 

Той разказва, че престъпниците и босът на мафията в Чикаго Сам Джанкана преследвали Монро, защото искали да стигнат до президента. Гангстерите се промъкнали в хотела, където била отседнала актрисата като планът им бил да я снимат в тройка с Джон и Робърт Кенеди. 

Те искали да използват скандалната лента за да изнудят президента да нахлуе в Куба и да върне казината на острова на организираните престъпници. Планът никога не се реализирал, тъй като Джон Кенеди не се появил в курорта. Русо казва, че Мерилин е научила за сюжета и е заплашила да съобщи за случая на медиите. 

Според Джани Русо, Робърт Кенеди е разбрал за плановете на актрисата да разкаже всички публично и е планирал смъртта й, за да я спре. Актьорът от „Кръстникът“ уточнява също така, че убийството е извършено от наемен убиец, известен като „Докторът“. Според Русо, той е направил така, че смъртта й да изглежда сякаш причинена от голяма доза успокоителни.

Източник: Varna24.bg

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име