Intrigi.bg Крими Ад за Анита Мейзер! Дели килия с лесбийка

Ад за Анита Мейзер! Дели килия с лесбийка

621
0

 Анита Мейзер дели килия в сливенския затвор с лесбийка, осъдена за убийството на непълнолетната си любовница. Това разкриха пред „Телеграф“ източници от ГД „Изпълнение на наказанията“, които се грижат за комфорта на затворниците, докато излежават присъдите си. 52-годишната силиконова гърла вече има опит при квартируването с опасни убийци По време на предварителния арест в сливенския затвор, където изкара 1 година, 10 месеца и 15 дни, Мейзер няколко месеца споделяше килия със закоравялата престъпничка Рада Блайкова, от която дори яде шамари. В затвора жените завиждали на Мейзер, защото имала само скъпарски вносни дрехи, дори анцугът, с който се търкаляла на наровете, бил марков – „Адидас“.


Близките й пък на свиждане освен маркова козметика й носели чаршафи с бродерия на любимото й „Версаче“. Въпреки че постелята не била баш оригинал, а турска реплика, останалите дами в кафеза яко злобеели. След като имало сериозен проблем и се стигнало до скубане и побой, Мейзер бе преместена в килия с Ивалина Маринова, която лежи за убийството на 13-годишната Александра от Провадия. 

Варненският сексимвол вътре побърквал и затворническата управа с претенциите си, твърдят от зандана. Били вдигнали руце от нея и сега не са никак доволни, че макар и за малко се връща. Реално Мейзер ще лежи около 40 дни в килията с лесбийката, която е от Враца. Въпреки че жената е убила любовницата си, била много кротка и не би посегнала на силиконката, както предишните й съкварирантки, обясниха запознати с реда на настаняване вътре.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име