Intrigi.bg Булевард Аделина Радева в любовен триъгълник с Мариана Попова

Аделина Радева в любовен триъгълник с Мариана Попова

2714
0

Аделина Радева изживявала криза на брака със съпруга си Борис Радев заради певицата Мариана Попова. Съпругът на водещата на „Здравей, България“ е режисьорът, който заснел последния клип на Попова. Именно на снимачната площадка двамата се харесали и си допаднали като хора, а Борис не пропускал повод да изкаже симпатиите си към обвързаната с актьора Веселин Плачков Мариана.
В социалните мрежи режисьорът не спира да сипе комплименти към изпълнителката от рода на „прекрасна си“, „невероятна Мариана“, а от своя страна певицата обяви, че той е най-страхотният човек, когото е срещала, дори в телевизионния ефир.

Симпатиите им, макар да нямали почва за развитие, защото Попова наскоро роди момиченце на настоящия си любим Веселин Плачков, раздразнили жестоко отсвирената от картинката Аделина. Журналистката ревнувала бясно съпруга си от певицата, известна с флиртовете си с редица известни и успели мъже, и нямала търпение да приключат работата по съвместния им проект и да преустановят професионалните си отношения.

Водещата не желаела покрай мъжа ѝ да се навъртат подобен тип напористи жени, защото това ѝ навявало спомени всъщност как тя успяла да се добере до него. Не е тайна, че екранната партньорка на Виктор Николаев навремето разбила първия брак на режисьора, подобно на предшественичката си в „Здравей, България“ Ани Цолова, която пък разведе оператора Васил Мичев.

Аделина била дори по-напориста в личния си живот, отколкото в професията, и за кратко време успяла да оплете в мрежите си талантливия Борис. Малко след сватбата, на която им кумувал джаз певецът Васил Петров, журналистката забременяла и родила сина им Андрей, който се появил на бял свят със затруднение и прекарал известно време в кувьоз. Тя обаче се грижела и за сина на съпруга си от първия му брак, като афиширала непрекъснато, че не деляла двете деца едно от друго и обичала 18-годишното доведено момче като свое. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име