Intrigi.bg Политика АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го...

АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде

997
0

Ако на БСП много им липса марката „Коалиция за България“ сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията, обяви пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков.

„Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи“, обясни той по повод претенциите на БСП за собствеността на марката „Коалиция за България“.
„Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем“, коментира Петков и направи интересно сравнение: „Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде“, заяви лидерът на АБВ, цитиран от „Фокус“.

Председателят на политическата формация „Коалиция за България“ и лидер на АБВ Румен Петков внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май на формацията. Листата на политическата група е оглавена от проф. Боян Дуранкев.

„Коалиция за България“ е съставена от общо 7 партии- ПП АБВ, ПП „Обединен блок на труда Български лейбъристи“, ПП „Българска партия Либерали“, ПП „Възраждане на Отечеството“, ПП „Българска левица“, ПП „Движение за социален хуманизъм“ и политически движение ПП „Социалдемократи“.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име