КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 12 виж резултатите
 


12.10.2017 06:55

Успешен бизнес за две зодии, трета сбъдва мечтите си


Овен

Днес за повечето от вас е задължително да проявят голяма доза съобразителност при започването на нови начинания. Ще имате възможност да се отпуснете, тъй като по-голяма част от вас ще бъдат застигнати от положителни новини, с които ще съумеете значително да стабилизирате материалното си състояние и да подобрите приходите си. Сърдечните въпроси в личния ви живот ще ви донесат конструктивни решения.

 

Телец

Днес чрез повече лична инициативност ще имате възможност да преследвате докрай интересите си от делови, материален и интимен характер. Като че ли нищо няма да е в състояние да спре вашия устрем, което и ще ви направи по-устойчиви на повратностите на съдбата и неочаквани изненади. Радостни събития ще нахлуят в живота на мнозина, което при всяко положение ще им даде шанса да черпят с пълни шепи от ситуациите около тях.

 

Близнаци

По-голямата част от знака ще се люлеят от едната емоционална крайност до другата. Като че ли тези ви настроения ще се дължат на равносметките, които правите в последно време, независимо дали са от делови или от личен характер. Възможно е да не ви харесат изводите, но в крайна сметка е по-важно да сте в хармония със себе си. Ще сте изправени пред взимането на избор в деловата сфера. Напълно възможно е да имате нуждата от опора и подкрепа.

 

Рак

Днес мнозина от вас ще трябва да се въздържат от предприемане на необмислени инициативи в професионалната сфера. Не отлагайте твърде дълго провеждането на някои разговори с деловите си партньори или колегите на работното място. Не губете присъствие на духа, ако се сблъскате с някои непредвидени затруднения с осъществяването на конкретен ваш проект, по който сте започнали да работите от известно време насам.

 

Лъв

Днес се стремете умът и разумът да доминират във вашите действия. Не си затваряйте очите пред очевидното, дори и да не ви харесва достатъчно текущата ситуация както в личен, така и в професионален план. Не допускайте негативна нагласа, дори и делата ви в професионалната сфера да не се развиват според очакванията ви. Стремете се към уравновесяване на текущото си положение в делови и материален план.

 

Дева

Днес звездните влияния ще ви правят разконцентрирани и доста нервни. Трудно ще си обяснявате причината за това, колкото и да анализирате всяко свое действие и постъпка. Твърде често ще се случват провали и неуспехи в това, което замисляте и реализирате, а лошото е, че вие най-малко сте очаквали това. Ще се разочаровате и от някои хора, в които сте имали доверие и сте ценели техните възможности. По-често се вслушвайте във вътрешния си глас.

 

Везни

В четвъртък звездите ви вещаят трудности в контактите с хората около вас. Ще сдържате чувствата си и в повечето случаи те ще бъдат едностранни. Денят пред вас като цяло не е особено добър. Най-добре е да бъдете внимателни навсякъде и във всичко. Обстоятелствата ще ви напомнят, че не е нужно да се съобразявате само със своите желания. Не подчинявайте всичко на достигането на собствената си цел.

 

Скорпион

Усещате твърда почва под краката си. На професионалното поприще получавате високи оценки, които сякаш ви дават криле, и ставате неудържими в желанието за изява. Действията ви през днешния ден ще бъдат солидна основа за бъдещи успешни сделки. Ще се окажете на подходящото място в подходящото време. Спокойният и предразполагащ подход ви помага да постигнете разбирателство с околните. Прецизността във всяко отношение е наложителна.

 

Стрелец

Четвъртък ще ви предразполага към повечко екстравагантност, идеализъм и емоционалност. Стремите се към високи цели, към промяна в себе си и около вас. Ще бъдете весели и оптимисти, но е възможно емоциите да ви тласнат в погрешна посока на преценка. Ще ви търсят от много места да оправяте положението. Можете да разчитате на истинските си приятели, а само от вас зависи дали ще съумеете да привлечете любовта.

 

Козирог

Днес динамичността ще определя развитието на по-голяма част от инициативите ви, независимо дали те са от професионален, личен или материален характер. Възможно е мнозина от вас да страдат от хронична умора, с която можете да се справите, ако отделите достатъчно време за пълноценен отдих. Добре е да се стремите към постигане на равновесие по отношение на парите. Не допускайте преразходи, които могат да нарушат стабилността ви.

 

Водолей

През днешния четвъртък търсете нови възможности за печелене на пари, но нека това да не е на всяка цена. Не подписвайте документи, с чието съдържание не сте запознати до основи. Опитайте се да не закъснявате за срещи, независимо дали те са от личен или от делови характер. Направете всичко необходимо, за да се наслаждавате на живота и да сте доволни от това, което ви се предоставя, в противен случай ще сте недоволни от резултатите.

 

Риби

Планетните влияния днес ви правят съобразителни и бързи повече от всеки друг ден в седмицата. Вероятно точно сега те ще ви предоставят последен шанс да изпълните някаква своя мечта. Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено с чувството за справедливост и хармония, то е ясно, че ще успявате лесно.

 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg