КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 455 виж резултатите
 


13.03.2018 17:23

Топнумероложка шашардиса всички


Милена Иванова-ЕА е известен нумеролог, Шамбола лечител, сертифициран ангелски терапевт, фънг шуй експерт и специалист по личностно развитие. Потърсихме я в името й на специалист, който да изготви ексклузивни нумерологични прогнози за едни от най-влиятелните български звезди от сферата на политиката, спорта, музиката и телевизията. Ексклузивно за „ШОУ“ тя разчете какво вещае съдбата за Лили Иванова, Григор Димитров, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Румен Радев, Росен Плевнелиев и Деси Банова, както и за други популярни личности от шоубизнеса.

Финансови приходи за Григор Димитров

 

Блестяща година! 2018 г. е предназначена за Григор да постигне задължително целите си. Годишната му нумерологична карта е с път на живота 5, което показва една много активна, социална година, в която  нещата трябва да бъдат направени и постигнати.  Геометричната фигура е стрелка към 3, с четири кармични комбинации от числа, което очертава годината му в четири направления. Много пътувания, социални дейности, дом и семейство, но най-важното от всичко е, че има много силен аспект за развитие и успех в работата, с постигане на желаното и мечтата. През цялата година Гришо ще знае какво прави и как да го направи. Най-силните му аспекти  са в началото и средата на годината. Първите месеци от годината дават възможност за  добър начален старт с отлични възможности за победа, чиято рамка очертава годината с комбинация 1-2-3 или специфика 6. Това за него ще е година за уреждане на дом, семейство, усилване на любовта и увеличаване на богатството (финансовите приходи). Идеална година, предназначена за развитие и оправяне на нещата. Започва я активно с натоварване, пълен напред и завършва с умора и натрупано напрежение. Най-добри шансове с двоен успех и възможност за развитие. Август и септември са най-слабите му месеци. Възможност за женитба - март, май, юли, декември.


 

Болест на половата система чака Слави Трифонов

 

През 2018 г. Слави Трифонов ще е в 3-а. Предстои му една година, в която трябва задължително да следва късмета си и шансовете, които му предоставя съдбата и да внимава да не ги изпусне. Аспектът ще му позволи да сбъдне своя мечта, лесно и леко да преминава през изпитанията, да намира необходимите му възможности. Започва годината активно със самостоятелно взети решения и разрешаване на семейни въпроси. Всичко ще прави сам и сам ще определя случващото се. През втората част на годината - от юли месец нататък, настъпват промени и ще се налага да прави уговорки или да се договаря за работа. Завършва годината с грижи и натоварване. Възможно е да има изпитание в здравословен план, свързано с болести на половата система, ДНК, репродуктивната система, паметта. Важно за годината е да не се съобразява с чужди прищевки, да не се опитва да планира нещата, защото ще му излязат криви сметките. Трябва да следва случващото се, без да прави планове. Най-добър и силен месец - май. Няма добри аспекти и предпоставки за женитба.Ани Салич тръгва по нов път

 

2018-а е година за започване на нов етап от живота на Ани. Годишната й нумерологична карта е с път на живота 1, което означава, че събитията ще я провокират да активира свободната си  воля и сама да определи възгледите си, какво би искала да й се случва от тук нататък в рамките на девет години. Важна година, в която ще иска да си научи урока и да тръгне по нов път. Предопределението й е за нови начинания, намиране на собствени ценности и любов към себе си. Възможна е промяна в средата и навлизане на много нови хора, важни хора, които ще изиграят важна роля в живота й. Аспектите през годината се редуват - силни, слаби, активни, пасивни, но като цяло годината е добра. Най-силни месеци: март, декември с възможности за добра работа, пътувания, запознанства, нови предложения, любов, емоции, победа. Всичко се случва в система. Най-слаб месец - май.

Венета Райкова забременява?

Предстои година девятка за Венета.  Година, предназначена за много работа, в която ще успее да се наложи, да довърши започнати неща и да извоюва победа. Характерът на годината й ще е свързан с изпитания и съревнования, които ще й помогнат да изработи по-добра философия на живота си и да се научи да приема края. Ще получи резултати за дългогодишни полагани усилия, но интелигентността й ще бъде подложена на изпитания, за това трябва да я използва на максимум. Година, в която Венета ще е силна и във форма. Дребните трудности, които ще преодолява, ще изискват консервативни решения. Засилват се аспекти, свързани със забавления, цели, идеализъм. Годината й е много добра за спорт, шоубизнес, творчество, изкуство, учение. Ще има обществена подкрепа в сферата на работа и любов. Има аспект за забременяване, но само ако иска.

Мария Игнатова удря на камък в любовта

 

Предстои период за оправяне на отношения и справяне с проблемите за Мария. Годината й ще е ориентирана материално, а самата тя ще се наложи да понася градивна критика. Ще бележи нов етап в живота, мислене, виждане и разсъждения по нов начин, търсене на забавления и опитване на нови начинания, които досега не е правила. Не й е година за брак или съвместно съжителство. По-скоро акцентът ще е върху емоциите, как се чувства и има ли взаимност във взаимоотношенията. Пасивна година, в която не всичко ще се случва с динамиката и бързината, с която й се иска. Юни месец е критичен за чувствата, емоциите и любовтта. Ново сериозно запознанство с цел съвместно съжителство, не се очертава. В трудните моменти ще получи помощ от важни хора.

Любовно запознанство за Димитър Рачков

 

Година за другите! Бележи развитие, съдържа надежди и резултати за актьора. 2018 г. ще учи Рачков да приема помощ и съвет, да взима и за себе си, да общува по-добре и да оправя отношенията си с хората. Годината е предназначена, за да е в полза повече на другите, отколкото за него, и животът му през нея ще се определя от това, какво другите искат от него. Свободната му воля няма да има израз и ще му се наложи да се съобразява с предоставените му условия. В работата ще стартира обединено, нещо, за което е мечтал. В личен план ще му е трудно. Ще се наложи да приеме нещо, което го измъчва, защото няма накъде. Годината ще му е ефективна, с възможност за ново любовно запознаство през март, май и декември.

Гинекологични проблеми мъчат Лили Иванова

 

През 2018-а дългогодишните усилия на певицата завършват. Най-вероятно ще приключи отношения в личен или бизнес план. Възможно е да прекрати партньорства и договори. Годишният период й е материалистичен, подходящ за конкретни действия, внимание върху започнатото и свършеното.  Годишната нумерологична карта е тройка, която ще подпомага по-лесно и бързо случващото се. Ще се намират шансове и разрешения на въпросите. Този период ще й донесе желание да търси мир и хармония със себе си и ще усили вътрешните сили и магнетизъм. Година, в която всичко ще се случва на място, от дома или за дома. Пътуванията и движението са ограничени. Най-слаби месеци: март, май, в които може да има спад в енергията и се препоръчва билкова терапия, най-позитивен – април.  Тази година Лили има здравословни изпитания, свързани с паметта. Може да почне да забравя и да й е трудно да помни. Възможни са и гинекологични проблеми и интервенции.Деси Банова и Росен Плевнелиев ще се радват на наследник

 

Предстои активна и хармонична година за двойката, предназначена за много публични и социални изяви, гости, пътувания, официално узаконяване на връзката, любов, споделяне на общи интереси, пазаруване и дела, свързани с институции. Годината им е подходяща за раждане на деца и сключване на брак или официално предложение с пръстен. Създаване или купуване на собствен дом. Деси е в лична година две, което означава, че ще е отдадена изцяло на друг човек, семейството, децата. Главната цел на тази година е да спре да дава прекалено, защото другите искат, а да постави на първо място това, което й носи щастие. За бившия президент предстои една идеалистична лична година, в която ще бъде мотивиран да изпипа всички детайли, да завърши едно и да започне друго. Случващото се тази година ще накара Росен Плевнелиев да осмисли живота си, да помъдрее и още повече да цени личното си усилие и принос.  Важна, позитивна, успешна и вълнуваща година предстои за двойката.

Галена намира нови хоризонти

 

Предстои активна и важна година за Галена, която ще й донесе нов етап в живота, възможност сама да определя възгледите си, както и това, което би искала да й се случи през следващите 9 години. Първата част от годината   е предназначена за щастливо завръщане към себе си, нови начинания и проекти, намиране на нови хоризонти. Ако не се страхува да опитва и започне да прави нещата по начин, който досега никога не е правила, може да има големи успехи.Тази година за Галена е 1-ца, за това трябва да заложи разнообразие в  плановете и целите си, за да може в следващите 9 години да ги реализира по най-добрия начин. В живота й навлизат важни хора, които ще изиграят решителна роля в кариерата. Годината й е добра за  нова работа, нов човек, ново запознанство, случване на нещо важно. Предстоят промени в дома, покупка, продажба, ремонт. Развитие, взаимно вдъхновение, постижение и успех. Февруари и ноември са за дистанциране и поставяне на цели, март и декември ще са посветени на близките, семейството и задълженията към тях. Месец април й е за много работа и постигане на максимум, всичко  ще се случва по много и наведнъж. През май има нов старт за годината, правене на нещата с нови хора и по нов начин, август ще е най-слаб и труден, а  септември е добър. 2018 г. е добра и ще  активира за Галена много желания, страсти, искания, преживявания, приключения, любов и пари.

Лесен успех за Румен Радев

 

За Румен Радев предстои силна и хубава година, предназначена за налагане и управление. Президентът ще има шанса да използва възможностите си сега и на момента, да има добър старт и лесен успех в държавните дела. Ще се наложи да навлезе в проблемите на държавата, като личният му нумерологичен аспект показва, че ще се справи с тях, като въведе ред, правила, закони, контрол, умереност и баланс. Изненадата за Радев ще бъде в това,  че ще се наложи да изпълни двойно повече ангажименти от очакваното, всичко ще се обърква и оправя в последния момент. Личната му година е 8 и  бележи паметен и исторически момент за него, държавата, рода и семейството. Държавният глава ще взема трайни и мъдри решения, които да подсигурят ежедневното съществуване на българина. Най- силните месеци за управление са март, май, декември, през които Радев ще има поле за действие, свързано с много пътувания и срещи. Всички останали месеци са позитивни, но много зависи как ще си изиграе картите, за да постигне максимум ефект.

Бойко Борисов с разцвет в международните отношения

 

Очаква го година с път на живота 3 - важна година, в която ще преживее разцвет в международните отношения, съвместни проекти и обединение на банки и големи компании.  Борисов ще има възможност да работи в посока разцвет на фирмите, областта на образованието, наука, транспорт, екология, техника. Определено годината за него ще е важна, в която събитията ще го накарат да си вземе поука и  да  продължи по нов начин. Министър-председателят ще има възможност да обмисли самостоятелно добри решения, да е в синхрон със случващото се и събитията, ще успее да се напасне с приближените му, така, че всичко да става, макар и по-забавено, по добър и безболезнен начин. Най-силният му месец, в който може да свърши максимум неща, е април. Януари, февруари, март, май, юли, септември, октомври, ноември и декември са позитивни, но по-забавени в случването, а най-слабите и критични са януари и октомври.  Основните неща, които ще вълнуват Бойко Борисов, както винаги, са  обществото, семейството, битът и пътуванията.

 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg