КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 77 виж резултатите
 


12.01.2018 17:40

Родните екорекетьори лъжат европейските зелени


Българските зелени, прочули се повече като екорекетьори, започнаха да хвърлят лъжите си чрез европейските зелени, разкриват анализатори. В ЕС това е лява партия. В България се определя като дясна и се е обединила с неуспялата "Да България". 
 
Съпредседателите на Европейските Зелени Моника Фрасиони и Райнхард Бутикофер коментират протестите срещу разрастването на ски курорта Банско в България: „Планът на българското правителство за разширяване на ски курорта Банско е изключително обезпокоителен, тъй като ще има огромно влияние върху природата и биологичното разнообразие в Националния парк „Пирин“. Поради опустошителното въздействието, което строителството и дърводобива биха имали, ние подкрепяме хилядите хора в цялата страна, които излязоха на улицата, за да протестират.“

 

Всъщност те са обезпокоени не толкова от втория лифт, а от незаконния дърводобив. Няма и думичка за лифта. Но нашите зелени не обръщат внимание. За пореден път сами си хвърляме кал по държавата. Зелените у нас са представители и защитават интересите на швейцарската офшорка WWF. Още повече, че нашите зелени народът не ги избра и не са в парламента. Нито са и евродепутати и не са представени в европейския парламент.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg