КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 521 виж резултатите
 


12.01.2018 17:40

Родните екорекетьори лъжат европейските зелени


Българските зелени, прочули се повече като екорекетьори, започнаха да хвърлят лъжите си чрез европейските зелени, разкриват анализатори. В ЕС това е лява партия. В България се определя като дясна и се е обединила с неуспялата "Да България". 
 
Съпредседателите на Европейските Зелени Моника Фрасиони и Райнхард Бутикофер коментират протестите срещу разрастването на ски курорта Банско в България: „Планът на българското правителство за разширяване на ски курорта Банско е изключително обезпокоителен, тъй като ще има огромно влияние върху природата и биологичното разнообразие в Националния парк „Пирин“. Поради опустошителното въздействието, което строителството и дърводобива биха имали, ние подкрепяме хилядите хора в цялата страна, които излязоха на улицата, за да протестират.“

 

Всъщност те са обезпокоени не толкова от втория лифт, а от незаконния дърводобив. Няма и думичка за лифта. Но нашите зелени не обръщат внимание. За пореден път сами си хвърляме кал по държавата. Зелените у нас са представители и защитават интересите на швейцарската офшорка WWF. Още повече, че нашите зелени народът не ги избра и не са в парламента. Нито са и евродепутати и не са представени в европейския парламент.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg