КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 162 виж резултатите
 


11.07.2018 07:51

Престъпници спряха Георги Христов да се върне в България!


Георги Христов никога не е крил разочарованието си от България – но не от родината си, която обожава, а от държавата

 

За нея са критичните думи, обидата и откровената ненавист на големия певец. Той не за първи път признава, че именно това е основната причина да живее в чужбина. От години той е далеч и от сцената, където иначе бяхме свикнали да го виждаме често, писа „Шоу“.

 

„Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина! Защото рекета и престъпленията на и от държавните престъпници, няма да търпя и приема! Ще се прибирам само за срещи с моята публика! Обичам Ви!“, написа изпълнителят в личния си фейсбук профил. А под статуса му очаквано има лавина от одобрителни коментари от негови реални и виртуални приятели.

 

Голяма част от тях изразяват и съжалението си, че любимецът им живее толкова далеч от родината си.

 „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика. Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци. Друг е въпросът, че винаги сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в собствената си страна. Терминът естрада не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите представят своята музика“, кава Христов, цитиран от "България днес".


Изпълнителят на ,, Черно и бяло" е категорично против факта, че от много време насам се издигат в култ кръчмарските силиконки. ,,Не слушам такава музика! Тя си има своите потребители, но това не е кyлmypama на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „Излел е Дельо хайдутин" , с които нашият народ е оцелял през годините, а не се пеят песни ,,с кючекчийско звучене“, категоричен е Жоро. 

И заради факта, че не е съгласен с много неща, които му се налага да преглъща, звездата ще приеме друго гражданство - вероятно гръцко, но нищо чудно да е и руско.  "Обмислям възможността да приема друrо rражданство, защото, както много пъти съм казвал - в чужбина много повече си ценят певците!“.

Повече от две години естрадната ни легенда живее в Гърция, където има огромна къща. Там обикновено прекарва летата си. Само преди дни - в средата на юни, изпълнителят се завърна на музикалната сцена. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg