КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 521 виж резултатите
 


11.07.2018 07:51

Престъпници спряха Георги Христов да се върне в България!


Георги Христов никога не е крил разочарованието си от България – но не от родината си, която обожава, а от държавата

 

За нея са критичните думи, обидата и откровената ненавист на големия певец. Той не за първи път признава, че именно това е основната причина да живее в чужбина. От години той е далеч и от сцената, където иначе бяхме свикнали да го виждаме често, писа „Шоу“.

 

„Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина! Защото рекета и престъпленията на и от държавните престъпници, няма да търпя и приема! Ще се прибирам само за срещи с моята публика! Обичам Ви!“, написа изпълнителят в личния си фейсбук профил. А под статуса му очаквано има лавина от одобрителни коментари от негови реални и виртуални приятели.

 

Голяма част от тях изразяват и съжалението си, че любимецът им живее толкова далеч от родината си.

 „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика. Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци. Друг е въпросът, че винаги сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в собствената си страна. Терминът естрада не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите представят своята музика“, кава Христов, цитиран от "България днес".


Изпълнителят на ,, Черно и бяло" е категорично против факта, че от много време насам се издигат в култ кръчмарските силиконки. ,,Не слушам такава музика! Тя си има своите потребители, но това не е кyлmypama на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „Излел е Дельо хайдутин" , с които нашият народ е оцелял през годините, а не се пеят песни ,,с кючекчийско звучене“, категоричен е Жоро. 

И заради факта, че не е съгласен с много неща, които му се налага да преглъща, звездата ще приеме друго гражданство - вероятно гръцко, но нищо чудно да е и руско.  "Обмислям възможността да приема друrо rражданство, защото, както много пъти съм казвал - в чужбина много повече си ценят певците!“.

Повече от две години естрадната ни легенда живее в Гърция, където има огромна къща. Там обикновено прекарва летата си. Само преди дни - в средата на юни, изпълнителят се завърна на музикалната сцена. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg