КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 12 виж резултатите
 


12.10.2017 07:28

Полицейският шеф от Пловдив в ареста заради искана такса “спокойствие“


Началникът на сектор "Охранителна полиция" в Трето РПУ Стоян Павлов, който днес преди обед бе арестуван, е заподозрян, че е вземал такса "спокойствие" от група телефонни измамници. Дали действително им е осигурявал някакъв чадър или е се касае за някакъв вид измама, разследването тепърва ще покаже. 

 

Днес сутринта от София са пристигнали служители на Вътрешна сигурност, които са арестували Павлов на работното му място. Според запознати вчера полицаи от Контролно - информационния център са свалили записи от камерите в Трето районно управление. Стоян Павлов е задържан за  72 часа с разпореждане на прокуратурата.

 

 

"Не може да се коментира сума все още, всичко подлежи на разследване и доказване" заяви за "Трафик Нюз" директорът на ОД МВР Пловдив ст. комисар Атанас Илков. 

 

Запознати коментират, че срещу месечен абонамент полицаят е обещавал да предупреждава измамниците за предстоящи акции срещу тях. "Нивото му не е достатъчно високо, за да предлага подобни "услуги", но предстоят проверки" заяви главният секретар на МВР гл.комисар Младен Маринов. 

 

Бандата телефонни измамници, която бе разбита преди няколко дни обаче очевидно не е имала изпреварваща информация, защото шестима души - двама организатори от Вятово и четири "мулета" бяха задържани. 

 

Стоян Павлов дълги години бе служител на сектор "Издирване", а след това бе прехвърлен в Трето районно. През 2012 година той работи като районен инспектор в районното, когато в нощта на 16 януари пламват двата автомобила на семейството му. На ул. "Пере Тошев" в Кючук Париж са опожарени са "Алфа Ромео" и "Пежо", собственост на съпругата на Палата, която е служител в КАТ. Подпалвачите обаче така и не са заловени, а престъплението не е разкрито. 

 

Полицаи от Пловдив коментират, че обвиненията са изключително тежки и подобно срамно петно върху лицето на местната полиция, скоро не е било поставяно. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg