КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 77 виж резултатите
 


12.01.2018 10:02

Петър Христов убит със снайпер! Тихомир Безлов категоричен: Стрелял е професионален килър


Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви дискусията, беше изключително хаотичен. Това коментира пред БНТ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията. Журналистът от БНР Николай Христов допълни, че от разнопосочните сигнали като че ли в обществото се е наложило едно недоверие за случилото се в Нови Искър. 

 

 

"Има две гледни точки, връщаме ли се към мутренските времена. Единият отговор е - има тенденции, а другият - това е аномалия. И в двете обяснение има смисъл. Имаме два случая по отношение на убийствата - един опит и едно осъществено. И двата са много професионални. Вероятно говорим за снайпер. Такъв опит не сме имали поне от 5-6 години и вторият случай с оръжието в Нови Искър, говорим за професионално убийство. Обикновено, когато беше дългата серия имахме години с по три убийства на месец", заяви Безлов.

 

Според журналистът Николай Христов поръчковите убийства не са спирали, всяка година има поне по 1-2.

"Главният прокурор обясни нещо,което витаеше като въпрос сред обществото - как МВР толкова бързо направи ДНК експертизата след случилото се в Нови Искър. Направено е в частна лаборатория. Въпросът е ,че МВР разполага с институт, който очевидно не може да се справи в такива срокове. Там се наливат пари, има издръжка ,бюджет и в същото време експертизите се вадят оттам, когато става въпрос конкретно за Нови Искър и се дават в частна лаборатория. Тогава се задава въпросът този институт какво прави?", добави Христов

 

"Получи се надбягване между медиите кой да докара по-кървава версия и това обърка хората", коментира журналистът от БНР.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg