КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 226 виж резултатите
 


14.11.2017 09:43

Откритие на български екип


Българският интердисциплинарен екип Руните говорят -2 в състав:  Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Поли Паскова, Стефан Ганев, Николай Иванов, Даниел Калчев доказа нагледно древността на българският трибагреник.

В богато илюстрования ръкопис  на Йоан Скилица( източно римски хронист , описващ управлението на Източна римска империя  от 811г. до 1057г, създаден XIIв. в Сицилия. ).  Намереното изображение е  в мадридският препис, който се пази в Националната библиотека на Испания под името SkyllitzesMatritensis.

Ето и коментара от тяхната ФБ страница:

„ В Мадрид се пази копие на една книга, която книга е препис от оригинала. Авторът е Йоан Ск(р)илица. Та тъй както името е код  й обърнахме внимание.  Ясно е показано нещо, което не се нуждае от коментар, не се нуждае от излишни думи! То казва всичко!

БЪЛГАРСКИЯТ ТРИБАГРЕНИК

Официалната и приета "научна" теза е:

"От „Отговорите на папа Николай до българите“ разбираме, че преди приемането на Християнството българите са използвали конска опашка като военно знаме. След покръстването на България в България започват да се използват знамена, подобни на византийските. Но като цяло данните за българско знаме от времето на Първото и Второто българско царство са оскъдни. По времето на османското владичество хайдутите и войводите често използват зелени знамена с изобразен златен лъв и различни надписи, често „Свобода или смърт“."

А ние се питаме:

Българските "историци" и "професори" да не са импотенти!?

Цариградската патриаршия и Ватикана са най-големите измамници и лъжци, а нашите  "учени" и „професори” ги цитират, като папагали...Срам ни е от Вас!!!

БЛАГОДАРИМ НА Константин Славовѣ! „

ЕКИПЪТ2- РУНИТЕ ГОВОРЯТ

(всички права запазени)

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg