КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 455 виж резултатите
 


14.11.2017 09:43

Откритие на български екип


Българският интердисциплинарен екип Руните говорят -2 в състав:  Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Поли Паскова, Стефан Ганев, Николай Иванов, Даниел Калчев доказа нагледно древността на българският трибагреник.

В богато илюстрования ръкопис  на Йоан Скилица( източно римски хронист , описващ управлението на Източна римска империя  от 811г. до 1057г, създаден XIIв. в Сицилия. ).  Намереното изображение е  в мадридският препис, който се пази в Националната библиотека на Испания под името SkyllitzesMatritensis.

Ето и коментара от тяхната ФБ страница:

„ В Мадрид се пази копие на една книга, която книга е препис от оригинала. Авторът е Йоан Ск(р)илица. Та тъй както името е код  й обърнахме внимание.  Ясно е показано нещо, което не се нуждае от коментар, не се нуждае от излишни думи! То казва всичко!

БЪЛГАРСКИЯТ ТРИБАГРЕНИК

Официалната и приета "научна" теза е:

"От „Отговорите на папа Николай до българите“ разбираме, че преди приемането на Християнството българите са използвали конска опашка като военно знаме. След покръстването на България в България започват да се използват знамена, подобни на византийските. Но като цяло данните за българско знаме от времето на Първото и Второто българско царство са оскъдни. По времето на османското владичество хайдутите и войводите често използват зелени знамена с изобразен златен лъв и различни надписи, често „Свобода или смърт“."

А ние се питаме:

Българските "историци" и "професори" да не са импотенти!?

Цариградската патриаршия и Ватикана са най-големите измамници и лъжци, а нашите  "учени" и „професори” ги цитират, като папагали...Срам ни е от Вас!!!

БЛАГОДАРИМ НА Константин Славовѣ! „

ЕКИПЪТ2- РУНИТЕ ГОВОРЯТ

(всички права запазени)

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg