МУЛТИМЕДИЯ

ВРЕМЕТО ДНЕС

Варна25°C
София21°C
Пловдив24°C
 


12.03.2012

Морето нет се побърка !


Варненският сайт Морето нет написа нечувана глупост:

"770 нови автобуса ще бъдат закупени за нуждите на обществения транспорт във Варна"

Абе, колеги, полудяхте ли? За Лондон ли пишете? Дори и там немогат да си позволят да купят такова количество нови автобуси, да не говорим за нашата оглозгана Варна.

Надявам се, че това е просто техническа грешка, защото в противен случай мога да препоръчам един много добър психиатър.

Виждам, че в статията ви по надолу ставате по-умерени и говорите за 70 нови автобуса. Кажете на г-н Петър Радушев и той да слезе на земята и да не говори глупости.

С какво бе, братче? С какво бе Петьо, ще купиш тези автобуси?

За какъв интегриран градски транспорт говориш, когато няма банка, която да даде дори 5 лв. за издуханата фирма "Градски транспорт"?!

Или не си в час и се излагаш с такива голословия, или и ти се наредил на онази опашка, на която чакате да ви дадат някой лев измамниците, които се опитват да прекарат и "Градски транспорт", и кмета, и нас - наивните граждани.

 

Дани Веселинов

Коментари в intrigi.bg

зрител

Имаме въпрос към кмета на град Варна:Служебното червено пежо на градски транспорт харизано за винаги ли е на Максим Тодоров,че всяка сутрин води жена си с него на работа до общината,или градски транспорт има нафта в излишък или имаме много добър кмет?
Коментирай

Име
Коментар

Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /home/intrigib/public_html/cryptographp.fct.php on line 29

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/intrigib/public_html/cryptographp.fct.php on line 29
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във FacebookПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКААНКЕТА

Mini Poll Example
   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg