МУЛТИМЕДИЯ

ВРЕМЕТО ДНЕС

Варна10°C
София11°C
Пловдив11°C
 


12.03.2012

Морето нет се побърка !


Варненският сайт Морето нет написа нечувана глупост:

"770 нови автобуса ще бъдат закупени за нуждите на обществения транспорт във Варна"

Абе, колеги, полудяхте ли? За Лондон ли пишете? Дори и там немогат да си позволят да купят такова количество нови автобуси, да не говорим за нашата оглозгана Варна.

Надявам се, че това е просто техническа грешка, защото в противен случай мога да препоръчам един много добър психиатър.

Виждам, че в статията ви по надолу ставате по-умерени и говорите за 70 нови автобуса. Кажете на г-н Петър Радушев и той да слезе на земята и да не говори глупости.

С какво бе, братче? С какво бе Петьо, ще купиш тези автобуси?

За какъв интегриран градски транспорт говориш, когато няма банка, която да даде дори 5 лв. за издуханата фирма "Градски транспорт"?!

Или не си в час и се излагаш с такива голословия, или и ти се наредил на онази опашка, на която чакате да ви дадат някой лев измамниците, които се опитват да прекарат и "Градски транспорт", и кмета, и нас - наивните граждани.

 

Дани Веселинов

Коментари в intrigi.bg

зрител

Имаме въпрос към кмета на град Варна:Служебното червено пежо на градски транспорт харизано за винаги ли е на Максим Тодоров,че всяка сутрин води жена си с него на работа до общината,или градски транспорт има нафта в излишък или имаме много добър кмет?
Коментирай

Име
Коментар

Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /home/intrigib/public_html/cryptographp.fct.php on line 29

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/intrigib/public_html/cryptographp.fct.php on line 29
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във FacebookПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за вода

Сметка за ток


ТЪРСАЧКААНКЕТА

Mini Poll Example
Кой краде повече?
ГЕРБ
БСП
ДПС
АТАКА
Всички по равно


Общо гласували: 6838 виж резултатите
   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg