КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 169 виж резултатите
 


07.12.2017 08:35

Марешки отписа вота на недоверие


Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към правителството. Щеше да бъде септември, после казаха декември, най-вероятно ще отиде след приключването на българското европредседателство. Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

 

"Приветствам политиката на новия здравен министър, но от години алармирам за проблемите в обществото", каза Марешки и допълни, че Варненската университетска болница е рекордьор, като е внесла около 10 млн. лева в КТБ, които са "изгорели". "Очакваме да няма нови псевдоразследвания, от които да се твърди, че съм продавал скъпа апаратура на болници. Мафията е много голяма в този сектор", каза още Марешки.

 

Според него дясното политическо пространство трябва да участва в по-сериозно обединение, а от Иван Костов насам, дясното няма истински лидер. "Около 400 000 българи останаха непредставени в парламента, те не приемат ГЕРБ като част от дясното политическо пространство, ние искаме да представим алтернатива на тези хора", допълни лидерът на "Воля".

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg