КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 225 виж резултатите
 


14.11.2017 07:44

Любовни трепети за Раците, печалби за Близнаците


Овен

Днес се пазете от непремерени действия в професионалната сфера, защото от тях може да загубите пари. Опитайте се да не усложнявате ситуацията и в личния си живот, тъй като в тази насока мнозина от вас ще се радват на мнимо щастие. Поставяйте проблемите си на щателно разглеждане, защото това ще ви спести много нерви в бъдеще. Еднообразието и рутината в професионалната сфера ще са най-удачният вариант да съхраните в отлично състояние постигнатото.

Телец

Не се опитвайте да манипулирате заобикалящите ви само защото искате да задоволите собствените си потребности. Егоизмът може да ви попречи да оцените по достойнство хората, които са ваши предани приятели и ви обичат въпреки отрицателните черти на характера ви. Малко вероятно е представителите, родени под този зодиакален знак, да се изправят пред разрешаването на проблеми, за които не съществува добър изход.

Близнаци

Възможно е да увеличите значително придобивките си в чисто материален план, което със сигурност ще ви даде шанс да осъществите някои неотложни покупки за себе си и близките си. В случай че проявите непредвидливост в професионалната сфера или несъобразителност по отношение на парите си, ще трябва да заплатите цена, която да ви коства много и в бъдеще. Внимавайте в отношенията си с възрастните жени в прякото ви обкръжение.

Рак

Не е задължително да бягате от проблемите, но по-добре ще е за вас да ги разрешите по възможно най-рационалния начин. Неудовлетворението ви в любовта може да ви пречи да освободите съзнанието си от негативните мисли. Мнозина от знака ще отправят поглед към съществуващото статукво, вместо да се вълнуват от затрудненията, възникнали напоследък в професионалната сфера. Като че ли значим приоритет ще е интимната ви връзка.

Лъв

Възможно е да имате желанието да изграждате отношения, които да се развиват положително за вас в бъдеще, но в крайна сметка всичко зависи от подхода ви. За някои ще е важно да се предпазват от навлизане в чужда територия, тъй като това може да означава да загубят доверието на приближените си. Обръщайте внимание на детайлите, тъй като чрез тях ще откривате много истини, които ще ви помогнат да се справите с трудните ситуации.

Дева

Ще ви се удаде възможност да вършите всяко нещо в професионалната сфера, без да срещате спънки и ограничения отвън. Напълно възможно е доброжелателите ви да надхвърлят значително броя на тези, които се отнасят с пренебрежение към особата ви. Лесно ще печелите благоволението на заобикалящите ви високопоставени особи. В любовта ще имате магнетично въздействие върху представителите от противоположния пол.

Везни

Във втория ден на седмицата желанието ви да се самоизтъквате може единствено да ви спечели недоброжелатели. Въпреки това ще се радвате на предимства в контактите с високопоставени особи, ако не се състезавате с тях във всяко едно отношение. В любовта ще сте обзети от колебания и множество съмнения. Стремете се по-позитивно да разрешавате съществуващи проблеми и търсете оптимални варианти за добро осъществяване на плановете си.

Скорпион

Днес откритото демонстриране на раздразнение от някои решения на шефовете на работното място няма да ви помогне да се освободите от проблеми. Опитайте се да откриете причината за достигането до тази ситуация. Стремете се с повече увереност да действате в личните си инициативи, тъй като това няма да остане незабелязано от страна на началниците ви. Напълно възможно е да сложите под контрол тази своя слабост и така да избегнете проблемите.

Стрелец

Внимателно отстоявайте своите интереси, без да стигате до грубост или липса на дипломатичен тон. Самостоятелно работете по собствените си идеи, за да не стане така, че някой друг да се възползва от постигнатите от вас резултати в деловата област. Опитайте се да търсите нов смисъл в живота, който сами сте градили, а ако трябва, не се колебайте да въведете промени, дори това да причини главоболия и неудобства не само на вас, но и на хората до вас.

Козирог

Стремете се да сте конкретни в изискванията към подчинени, колеги или делови партньори, защото и получените резултати ще са по-добри от предварителните ви очаквания. Пътуванията ви ще са по-скоро от служебен характер. Флиртовете от личен характер ще ви накарат да се чувствате по-уверени в себе си. Вечерта е наложително да отстоявате себе си както в личен, така и в професионален план. Възможно е да се освободите от личните си страхове.

Водолей

Възможно е да се опитате да промените предварителните си планове, но едва ли това ще стане, ако сте планирали тези свои инициативи от дълго време. Ще почувствате удовлетворение след новини, които ще ви застигнат през този вторник. Необходимо е да предвидите обаче възникването на евентуални трудности вследствие направени разходи с цел подобряване стандарта на живот. Чрез търпение ще успеете да се освободите от някои пречки.

Риби

Опитайте се да отделите достатъчно време за делата и документите си, тъй като по този начин ще можете навреме да откриете неуредици и да ги премахнете. В любовта избягвайте агресивното поведение към интимната половинка, дори и да ви се струва, че правотата е изцяло на ваша страна. Мнозина от вас ще са привлечени от емоционалната си потребност да се впуснат в любовни приключения, което може да ви навреди, ако сте трайно обвързани.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg