КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 222 виж резултатите
 


06.12.2018 14:21

Конфискуват имоти на Галеви за 4 милиона догодина


Делото за конфискацията на имуществото на Братя Галеви продължава догодина с резултати на допълнителни въпроси по счетоводната експертиза. Магистратите от Окръжния съд в Кюстендил, под председателството на съдия Татяна Костадинова, отхвърлиха искането на адвокат Капка Гергинова за спиране на производството по делото за конфискация на имущество на Пламен Галев и Ангел Христов. Решението на съда не подлежи на обжалване. Съдът не уважи и искането за отправяне на запитване по делото до съда на Европейския съюз. Той постанови двуседмичен срок за отговори от страна на Министерството на правосъдието на каква фаза е изпълнението на съдебната поръчка за разпит на двама изпълнителни директори на две дружества, регистрирани на Сейшелските острови, защо не е изпълнена поръчката и какъв е обичайният срок за изпълнението ѝ. По делото стана ясно обаче, че местните служби са отказали да изпълнят тази поръчка.

Резултат с изображение за галеви

Исковата молба на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество е над 800 страници, към които има и приложени 9 тома доказателства. Настоява се за конфискуване на имущество на обща стойност 4 250 189 лв., което се води на Галев и Христов, съпругите им Емилия Галева и Радмила Христова и контролираните от тях дружества. Комисията е проверявала имуществото на двете семейства за времето от август 1987 г. до август 2012 г. По предварителни изчисления разходите на Пламен Галев надвишавали приходите му с 6443 минимални заплати. Три вещи лица, изготвили счетоводно-икономическата експертиза по делото за приходите и разходите на бившите барети, отговаряха в съдебната зала на въпроси на адвокатите. Експертизата обхваща периода от 2001 г. до 2008 г. Възникнаха много въпроси около имотите в с. Ресилово, автопарка, в който са включени и поръчкови автомобили, пътуванията в чужбина, които са изчислявани като командировки, телефонните разговори, заемите от физически лица.

Коментари в intrigi.bg

kaka

dа си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz
Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg