КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 222 виж резултатите
 


13.03.2018 07:18

Какви са магическите свойства на златото


Златото освен като бижу може да се използва и за привличане на късмет и за лекуване на болести. Златото защитава собственика си от зли мисли и уроки.

Ако не чувствате достатъчно вътрешна сила, редовно сменяйте златните си накити, тъй като е възможно някой от тях да забавя прогреса на личността ви. Златото укротява емоциите на човек и го прави по-уравновесен и спокоен, като той по-трудно се поддава на гняв. То помага да бъдете независими от настроенията си, да взимате решения на ниво разум, а не на ниво емоции. Хората, които лесно се изнервят, е добре да носят златни верижки с медальони, така че медальонът да се допира до върха на слънчевия сплит. Това ще им подейства успокояващо, а и ще нормализира кръвното им налягане.

Масивният златен пръстен с печат, без нито един скъпоценен камък за украса, дарява собственика си с власт над хората, прилича късмета и парите. Това бижу отваря погледа на притежателя му за най-добрите възможности и го дарява с решителност да рискува. Такъв пръстен е подходящ за активни хора, които се борят за интересите си, той само ще засили тези техни качества.

Златните обеци без камъни, емайл и допълнения от други метали помагат на жената да открие истинската си същност, да се отърси от комплексите си и от чуждото влияние. Тези обеци ще направят жената разкрепостена и свободна при избора на собствените си решения. Всяка дама ще получи повече увереност в себе си с такива бижута, изведнъж ще се появят много нови обожатели.

Златните обеци са мощен талисман, който помага при първа любовна среща с нов мъж или при интервю за работа. Златните гривни не трябва да бъдат носени от хора, които се страхуват да бъдат емоционално зависими от някого, както и от хора, които лесно се поддават на чужди вредни влияния. За тях златната гривна се превръща в окови, които негативно влияят върху живота им. Ако искате да неутрализирате влиянието на златната гривна, избирайте такава със скъпоценни камъни или допълнителни украси от други метали. Но в чистия си вид златната гривна е перфектният помощник за хора с творческа професия, тъй като ще ги вдъхнови за създаването на истински шедьоври. Смята се, че златото има лечебни свойства.

Ако държите около една минута златно бижу в устата си, зъбоболът ви ще намалее. Срещу зъбобол помага и ако пуснете бижу от чисто злато в малко вода и след половин час го извадите, а с водата изплаквате устата си на всеки десет минути. 

 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg