КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 226 виж резултатите
 


14.11.2017 13:57

Йоан Матев остава в ареста


Йоан Матев остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. Само преди ден прокуратурата внесе в съда обвинителния акт за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина и сега се чака дата за първото заседание. 

Матев е обвинен за убийство по особено жесток за жертвата начин. Случаят е от юни 2015 година, когато Йоан е намушква с нож момчето. Прорезът засяга жизнено важни органи и Георги умира от масивна кръвозагуба.

Преди седмица съдът реши да пусне Йоан Матев от ареста, защото изтекъл законовият срок за задържането му - 8 месеца, за които прокуратурата не е внесла обвинителния акт. 

След убийството, Йоан Матев изцяло променя външния си вид, навиците си и социалните си контакти. Действията му са квалифицирани от прокуратурата като извършени „по особено мъчителен начин“, тъй като след получаване на нараняването до момента, в който се развила острата кръвозагуба и 15-годишния Георги изпаднал в безсъзнание (поради обезкървяването на мозъчните структури), тийнейджърът изпитвал значителни болки и е могъл емоционално да осъзнае случващото се с него.

В хода на разследването оръжието на престъплението е намерено в близост до местопроизшествието. 

Ако бъде признат за виновен, Матев би могъл да получи наказание „лишаване от свобода“ от 5 до 12 години, тъй като по време на престъплението не е бил пълнолетен.

От полицията разпространиха записи от видеокамери тогава, на които беше запечатано бягството на момче, за което обвинението твърди, че е Матев. Проверени бяха над 400 лица.

Източник: Nova.bg

Коментари в intrigi.bg

Стефан

Ужасссс
Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg