КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 521 виж резултатите
 


15.04.2018 16:38

Жестока съдба! Нана Гладуиш сънува страховити пророчески кошмари, мъртвата й баба й посочила колко ще живее


Водещата на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й - предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по тежкия начин, пише" Уикенд".

Резултат с изображение за Нана Гладуиш

Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

Резултат с изображение за Нана Гладуиш

 Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й почината и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба.

  След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигнали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня - Нана изгубила бебето. За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Водещата се консултирала и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Тя имала усещането, че развръзката този път ще бъде щастлива и шестото й чувство не я подвело.

  Наистина злокобен обаче бил сънят на Гладуиш свързан с болестта й. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя ненадейно сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че не се чувства готова. "не бързай тогава, имаш още време", изрекла бабата и даже уточнила колко точно години остават на внучката й.

Резултат с изображение за Нана Гладуиш

 Водещата е разказвала , че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост. Годините които й предрекла баба й били не 20,30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и несигурно. 

Резултат с изображение за Нана Гладуиш 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg