КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 455 виж резултатите
 


14.11.2017 07:51

Еднокрак терорист, хладнокръвен убиец, атакува Трето районно в Пловдив с... атомна бомба


Еднокракият „терорист” отново удари. Поредната жертва на Спас Кънчев за пореден път бе сграда на полицията. Този път мъжът отправи заплахи към Трето районно в Пловдив. Той позвънил на спешен телефон 112 и съобщил, че е поставил атомна бомба в управлението и скоро ще избухне, съобщава трафикнюз.

 

Бомба не е била открита. Започнало разследване на случая. След по малко от час анонимният мъж е бил идентифициран. Това бил старият познайник на полицията - Спас Кънчев.

 

 

 

Преди две години той се закани да постави бомба във Второ районно. Час по-късно пишман атентаторът бе задържан и откаран с инвалидния си стол в ареста. Той е бил доста пиян и буйствал неудържимо.

 

Това обаче не е бил единственият му „атентат”. През 2013 година Кънчев бе арестуван, след серия телефонни заплахи срещу държавни институции. "Ало, заложих бомби на кмета и в Джумая джамия. Моля, донесете ми патерица" заявил той на тел. 112. След това заявил , че иска да го приберат на топло в ареста, като дал точното си местонахождение на диспечерката и заръчал да му донесат патерица, че нещо го бил закъсал с единия крак.

 

Ченгета намерили стария си познайник и го заварили тежко пиян на мястото, което той посочил. Фалшивите бомбени заплахи са начина, по който Кънчев прекарва известно време на топло и сухо място, с осигурена храна.

 

Бездомникът Кънчев е лежал в затвора за убийството на баща си. Това се е случила през 1994 година след битов скандал. Останал е инвалид след прекаран детски паралич. Единият му крак е увреден и не може да го използва.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg