КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 225 виж резултатите
 


14.11.2017 07:51

Еднокрак терорист, хладнокръвен убиец, атакува Трето районно в Пловдив с... атомна бомба


Еднокракият „терорист” отново удари. Поредната жертва на Спас Кънчев за пореден път бе сграда на полицията. Този път мъжът отправи заплахи към Трето районно в Пловдив. Той позвънил на спешен телефон 112 и съобщил, че е поставил атомна бомба в управлението и скоро ще избухне, съобщава трафикнюз.

 

Бомба не е била открита. Започнало разследване на случая. След по малко от час анонимният мъж е бил идентифициран. Това бил старият познайник на полицията - Спас Кънчев.

 

 

 

Преди две години той се закани да постави бомба във Второ районно. Час по-късно пишман атентаторът бе задържан и откаран с инвалидния си стол в ареста. Той е бил доста пиян и буйствал неудържимо.

 

Това обаче не е бил единственият му „атентат”. През 2013 година Кънчев бе арестуван, след серия телефонни заплахи срещу държавни институции. "Ало, заложих бомби на кмета и в Джумая джамия. Моля, донесете ми патерица" заявил той на тел. 112. След това заявил , че иска да го приберат на топло в ареста, като дал точното си местонахождение на диспечерката и заръчал да му донесат патерица, че нещо го бил закъсал с единия крак.

 

Ченгета намерили стария си познайник и го заварили тежко пиян на мястото, което той посочил. Фалшивите бомбени заплахи са начина, по който Кънчев прекарва известно време на топло и сухо място, с осигурена храна.

 

Бездомникът Кънчев е лежал в затвора за убийството на баща си. Това се е случила през 1994 година след битов скандал. Останал е инвалид след прекаран детски паралич. Единият му крак е увреден и не може да го използва.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg