КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 170 виж резултатите
 


06.12.2017 22:38

Веско Маринов проговори за внучето и развода на дъщеря си


Веселин Маринов наруши мълчанието си и проговори за развода на дъщеря си Йоана и внучето си, за което се говори от месеци, но никой не е виждал. 

 

Преди три години бардът от Полски Тръмбеш омъжи единствената си наследничка за д-р Станимир Сираков. През октомври медикът от УМБАЛ "Свети Иван Рилски" се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Покрай цялата шумотевица около геройството на доктора стана ясно, че той вече не е зет на Веско Маринов, има ново семейство, дори и син от втората си съпруга (на снимката долу). 

 

 

 

 

"Това, което се случи между дъщеря ми и бившия ми зет, беше преди много години. Тя не е публична личност и не е коректно да бъде обсъждана в медиите. Моля медиите да я оставят на мира - достатъчно неща се пишат за мен, нека поне тя не се превръща в плячка", зове шлагерният певец.

 

Бракът между Йоана и Станимир е продължил толкова кратко, че двамата не са успели да създадат свой наследник. "Нямам внуче и никога не съм имал. Чудя се откъде тръгнаха тези неща...", коментира Маринов в интервю през столичен седмичник и веднъж завинаги сложи край на спекулациите, че щерка му е останала самотна майка след разлъката си със Сираков.

 

Наскоро Веско изнесе два концерта в две поредни вечери в НДК, покрай които даде доста вестникарски и телевизионни интервюта. ПИК забеляза интересно несъответствие в твърденията на барда, който явно иска да се самоизтъкне сред гилдията с многобройните си рецитали в Зала 1.

 

 

"Аз всеки път съм казвал, че подготовката за тези концерти в Зала 1 е на умиране. Заради желанието да бъдеш перфектен, да оправдаеш доверието на толкова много хора, които идват да те видят всяка година. Аз правя тези големи концерти от 1995 г. В Зала 1 това ще е 24-ият или 25-ият концерт, вече дори им изгубих бройката. Но това ме зарежда", разправя трубадурът пред столичен ежедневник. 

 

В друго интервю за седмичник, журналистката пита Маринов: "Първият ви концерт в Зала 1 на НДК беше през 1999 г. Все още ли се притеснявате, когато имате спектакъл в този голям салон?". В отговора си изпълнителят на "Горчиво вино" не поправя репортерката за годината.

 

Последно, през коя година Веселин Маринов е пял за пръв път в 5-хилядната зала?! Паметливи естрададжии коментират, че истината е съвсем различна. Както е известно Зала 1 дълги години е била използвана само за партийни мероприятия. А първият концерт в нея е на Данчето Христова от 1996 г. След което рецитали там изнасят Лили, "Ритон", Георги Христов и чак след 2000 г. на сцената в НДК гастролира Веско Маринов. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg