КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 382 виж резултатите
 


06.12.2017 22:38

Веско Маринов проговори за внучето и развода на дъщеря си


Веселин Маринов наруши мълчанието си и проговори за развода на дъщеря си Йоана и внучето си, за което се говори от месеци, но никой не е виждал. 

 

Преди три години бардът от Полски Тръмбеш омъжи единствената си наследничка за д-р Станимир Сираков. През октомври медикът от УМБАЛ "Свети Иван Рилски" се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Покрай цялата шумотевица около геройството на доктора стана ясно, че той вече не е зет на Веско Маринов, има ново семейство, дори и син от втората си съпруга (на снимката долу). 

 

 

 

 

"Това, което се случи между дъщеря ми и бившия ми зет, беше преди много години. Тя не е публична личност и не е коректно да бъде обсъждана в медиите. Моля медиите да я оставят на мира - достатъчно неща се пишат за мен, нека поне тя не се превръща в плячка", зове шлагерният певец.

 

Бракът между Йоана и Станимир е продължил толкова кратко, че двамата не са успели да създадат свой наследник. "Нямам внуче и никога не съм имал. Чудя се откъде тръгнаха тези неща...", коментира Маринов в интервю през столичен седмичник и веднъж завинаги сложи край на спекулациите, че щерка му е останала самотна майка след разлъката си със Сираков.

 

Наскоро Веско изнесе два концерта в две поредни вечери в НДК, покрай които даде доста вестникарски и телевизионни интервюта. ПИК забеляза интересно несъответствие в твърденията на барда, който явно иска да се самоизтъкне сред гилдията с многобройните си рецитали в Зала 1.

 

 

"Аз всеки път съм казвал, че подготовката за тези концерти в Зала 1 е на умиране. Заради желанието да бъдеш перфектен, да оправдаеш доверието на толкова много хора, които идват да те видят всяка година. Аз правя тези големи концерти от 1995 г. В Зала 1 това ще е 24-ият или 25-ият концерт, вече дори им изгубих бройката. Но това ме зарежда", разправя трубадурът пред столичен ежедневник. 

 

В друго интервю за седмичник, журналистката пита Маринов: "Първият ви концерт в Зала 1 на НДК беше през 1999 г. Все още ли се притеснявате, когато имате спектакъл в този голям салон?". В отговора си изпълнителят на "Горчиво вино" не поправя репортерката за годината.

 

Последно, през коя година Веселин Маринов е пял за пръв път в 5-хилядната зала?! Паметливи естрададжии коментират, че истината е съвсем различна. Както е известно Зала 1 дълги години е била използвана само за партийни мероприятия. А първият концерт в нея е на Данчето Христова от 1996 г. След което рецитали там изнасят Лили, "Ритон", Георги Христов и чак след 2000 г. на сцената в НДК гастролира Веско Маринов. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg