КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 77 виж резултатите
 


12.06.2018 19:21

Благоевградчани: Пелов е жив! Застреляният е клошар с брада


Целият Ботевград  е настръхнал, защото не вярва, че избягалия опасен затворник  Владимир Пелов  е мъртъв. Според мълвата всичко е инсценировка, пише вестник "Шоу".

В деня преди стрелбата е починал бездомник, който е имал брада и нямал близки. Именно неговото тяло е било подхвърлено за това на Пелов. Ботевградчани са убедени, че избягалият затворник е бил твърде умен, за да се даде така и по-удобно е било да инсценира смъртта си. Другият прострелян – Марио Панчев е знаел за плана и за да остане всичко скрито, е бил премахнат.

Ромската махала в града умира от ужас, защото според слуховете Пелов е готвил атентат, като е искал да заличи съвсем квартала. Затова били и намерени боеприпаси.

Още в деня на стрелбата се достигна до напрежение в Ботевград. Неизвестността събра десетки роми пред полицейските ленти. Те казаха, че искали лично да се уверят, че убитият е Пелов, за да „спят спокойно”. „Много хора застреля той от махалата”, казаха местните. За да не се стигне до размирици, се намеси жандармерията и разпръсна тълпата.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg