КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 455 виж резултатите
 


12.06.2018 19:21

Благоевградчани: Пелов е жив! Застреляният е клошар с брада


Целият Ботевград  е настръхнал, защото не вярва, че избягалия опасен затворник  Владимир Пелов  е мъртъв. Според мълвата всичко е инсценировка, пише вестник "Шоу".

В деня преди стрелбата е починал бездомник, който е имал брада и нямал близки. Именно неговото тяло е било подхвърлено за това на Пелов. Ботевградчани са убедени, че избягалият затворник е бил твърде умен, за да се даде така и по-удобно е било да инсценира смъртта си. Другият прострелян – Марио Панчев е знаел за плана и за да остане всичко скрито, е бил премахнат.

Ромската махала в града умира от ужас, защото според слуховете Пелов е готвил атентат, като е искал да заличи съвсем квартала. Затова били и намерени боеприпаси.

Още в деня на стрелбата се достигна до напрежение в Ботевград. Неизвестността събра десетки роми пред полицейските ленти. Те казаха, че искали лично да се уверят, че убитият е Пелов, за да „спят спокойно”. „Много хора застреля той от махалата”, казаха местните. За да не се стигне до размирици, се намеси жандармерията и разпръсна тълпата.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg