КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 77 виж резултатите
 


12.01.2018 08:14

Бивш шеф на НСБОП разнищи показния разстрел на Петър Христов, шесторното убийство в Нови Искър и проблемите в МВР


Европредседателство, протести, блокирана София, засилена охрана. Така премина официалното откриване на българското европредседателство в Народния театър снощи. Според бившият шеф на НСБОП ген. Кирил Радев засилените мерки за сигурност са нещо абсолютно нормално, но ние просто не сме свикнали.

 

По повод сигналите за бомби, които затварят за часове Летище София, генералът заяви, че всеки един сигнал се проверява, но от един или два трудно може да се направи извод за световна конспирация. Все пак той заяви, че хората трябва да бъдат бдителни и, ако видят, изоставен багаж, да сигнализират. 

 

По повод убийството на бизнесмена Петър Христов само дни преди откриването на европредседателството, ген. Радев е категоричен: "Става дума за поредното поръчково убийство. Мисля, че става дума за икономически интереси, но моментът може би е подбран. Много трудно се разкриват такива престъпления, защото механизмът е съвсем различен от случая в Нови Искър, например". 

 

По повод шесторното убийство генералът не скри, че има дълбоки проблеми в системата на МВР, след като повече от 9 години Росен Ангелов е бил обявен за издирване и накрая случаят приключва с шест трупа. 

 

Бившият шеф на НСБОП разкритикува МВР синдикатите, заради непрофесионалното им отношение по повод вчерашния протест. "Както каза премиерът, тези пари ще се дадат, но ще потънат", категоричен е той. 

 

Пред Нова телевизия ген. Кирил Радев заяви, че трябва да се направи ревизия на силовите служители, тъй като има хора, които работят 20 години в системата, а не са свършили работа и за 100 лева. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg