КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Ще се стигне ли до оставки на правителството по случая за закупуването на ЧЕЗ?
Да
Може частични
Правителството ще падне
Не
Не мога да преценя


Общо гласували: 455 виж резултатите
 


14.11.2017 09:34

Бащата на залятата с киселина Бела видял ужаса с очите си


Цялата глава й пушеше от киселината, излязох да го гоня, видях го как отива нагоре и това беше. Това заяви през сълзи покрусения баща на залятата с киселина Бела от Велинград. 

 

Родителят заяви пред Нова телевизия, че дъщеря му е изключително уплашена и говори единствено с него и със сестрите си, като заплахите продължават към цялото семейство.

 

Бащата заяви, че 2 години Бела е била подложена на системен физически и психически тормоз, като той самият е бил свиделе как мъжа на пострадалата е биел децата. Преди около година и половина след поредния жесток побой Бела е била дори със счупен нос. "Аз не бях тогава в града, бях на работа на Слънчев бряг, но тя ми се обади и ми каза какво е станало. Тогава жалба не е подавана, но преди 5 месеца има подадена такава за побой и ето сега какво се случи", допълни покрусеният баща. 

 

Тогава насилникът е извикан от полицията, като се е подписал, че няма да я притеснява, а в момента се криел при майка си. 

 

"Искам справедливост, присъда и да излезе някакъв закон не само за моята дъщеря, а за всички които тормозят жените. В момента гледам и четирите деца. Нямало е свидетели, само дъщеря ми го е видяла, аз само видях колата как отива нагоре. Изглежда не е достатъчно само нейното разпознаване. Питам защо е на свобода, явно няма закони. Тази сутрин другата ми дъщеря също е заплашвана", заяви бащата на Бела, като допълни, че в момента дъщеря му се крие, защото насилникът разправял, че ако я намери в коя болница е ще я довърши. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg