КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 225 виж резултатите
 


14.11.2017 09:34

Бащата на залятата с киселина Бела видял ужаса с очите си


Цялата глава й пушеше от киселината, излязох да го гоня, видях го как отива нагоре и това беше. Това заяви през сълзи покрусения баща на залятата с киселина Бела от Велинград. 

 

Родителят заяви пред Нова телевизия, че дъщеря му е изключително уплашена и говори единствено с него и със сестрите си, като заплахите продължават към цялото семейство.

 

Бащата заяви, че 2 години Бела е била подложена на системен физически и психически тормоз, като той самият е бил свиделе как мъжа на пострадалата е биел децата. Преди около година и половина след поредния жесток побой Бела е била дори със счупен нос. "Аз не бях тогава в града, бях на работа на Слънчев бряг, но тя ми се обади и ми каза какво е станало. Тогава жалба не е подавана, но преди 5 месеца има подадена такава за побой и ето сега какво се случи", допълни покрусеният баща. 

 

Тогава насилникът е извикан от полицията, като се е подписал, че няма да я притеснява, а в момента се криел при майка си. 

 

"Искам справедливост, присъда и да излезе някакъв закон не само за моята дъщеря, а за всички които тормозят жените. В момента гледам и четирите деца. Нямало е свидетели, само дъщеря ми го е видяла, аз само видях колата как отива нагоре. Изглежда не е достатъчно само нейното разпознаване. Питам защо е на свобода, явно няма закони. Тази сутрин другата ми дъщеря също е заплашвана", заяви бащата на Бела, като допълни, че в момента дъщеря му се крие, защото насилникът разправял, че ако я намери в коя болница е ще я довърши. 

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg