КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 222 виж резултатите
 


09.08.2018 11:34

Мъж, държащ се за члена, отправи сексуални закани към баба и внука й


 

Груби сцени са се разиграли в Камено, съобщи Burgas24.bg. На 23 юли около 20.00 часа полицаи от Камено получили сигнал за възникнал скандал в на ул. "Цар Асен" в града.

На място двама униформени заварили М. Ат. Ар. и съпруга й Й.Ар.. При проведената първоначална беседа М. Ар. заявила, че около 18:40 часа, докато стояла в антрето с внука си Сергей, в дома й дошъл мъж с инициали С.С. и отправил псувни и заплахи, както и обиди по адрес на внука й и посегнал да го удари.

Тогава жената го отблъснала на двора на къщата им. Мъжът се обърнал към нея и започнал да я псува, обижда и да отправя сексуални намеци по неин адрес, заявил също, че ще запали дома й. След случилото се възрастната жена се обадила на телефон 112.

С оглед изясняване на обективната истина било снето допълнително сведение от възрастната жена, в което тя описва, че същият ден в дома й били дошли двама нейни съседи – М. Ил. и Кр.Ат., които работели в една от стаите.

Двамата чули виковете на С. и Ар. и излезли навън, хванали С. и започнали да го дърпат навън от двора към неговата къща, но той се дърпал към жената и постоянно говорел за половия си член. Снети били сведения и от двамата майстори, които станали очевидци на свадата.

 В своите сведения те заявяват, че на въпросната дата отишли в дома на М. около 17:00 часа. Около 19:00 часа чули възникналия скандал, излезли навън и видели агресивният мъж. Разказват, че той псувал и наричал с обидни думи жената. Изрекъл: "Ще те е*а, ще е*а и сина ти Стефан". Докато крещял и обиждал възрастната жена и внука й, С. се хващал за члена си през панталоните и имитирал, че ще го извади.

За тези действия съдът глоби виновника с 100 лева. Основание за това е тежкото финансово положение на нарушителя, което безспорно бе възприето от съда.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg