КОНКУРС
СНИМКА НА СЕДМИЦАТА

ИЗПРАТИ И СПЕЧЕЛИ!

МУЛТИМЕДИЯ

АНКЕТА

Mini Poll Example
Какво цели Волен Сидеров със скандалите с Валери Сомеонов?
Да всее напрежение в коалицията
Да махне Валери Симеонов от поста му
Да накара партнъорите си да го сложат за водач на


Общо гласували: 226 виж резултатите
 


10.08.2018 07:07

Арестуваха Кръстника на руската мафия


Публикувано във факти.бг:

В руската столица Москва бе задържан един от най-големите криминални авторитети, по прякор Самосвал. Юрий Есин е бил арестуван от сътрудници на московската полиция и Федералната служба по безопасност по обвинение за изнудване и мошеничество, предаде РЕН ТВ.

Резултат с изображение за : Самосвал. Юрий Есин

Заедно с него са задържани още шест души, членове на организирана престъпна група, оглавявана от Самосвал. Юрий Есин се смята за кръстник на руската мафия. Първото си наказание той получава още докато е на 14 години - през 1965 година. Тогава той е осъден на четири години излежаване на наказанието в колония за непълнолетни.

Междувременно създава собствена банда, която става известна сред полицията под името "Трета смяна". Бандитите, начело с Есин, ограбвали работници, които се прибирали от вечерните си смени. В началото на 90-те години мафиотът напуска Русия и се мести в Европа, където нееднократно е задържан по обвинения за връзки с руската мафия.

След поредния арест в Италия през 1997 година по обвинение в препиране на 6 милиарда долара от престъпни доходи, Есин се връща отново в Русия. Към настоящия момент се извършват оперативно-следствени мероприятия.

Коментари в intrigi.bg

Коментирай

Име
Коментар
Моля въведете кода от картинката
код


Коментари във Facebook

ОПЛАЧИ СЕ!ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Сметка за ток


ТЪРСАЧКА

   
   
 
   
     
 
© 2012 - intrigi.bg